V de la BTS bate recordul cu vânzările primului album solo

V din trupa de băieți BTS a vândut 1,67 milioane de copii ale primului său album solo „Layover” în ziua lansării sale, vineri, cel mai mare nivel înregistrat vreodată pentru un artist solo de K-pop.

Cel mai recent EP al lui V s-a vândut vineri în 1.672.138 de copii și a ajuns pe primul loc în topurile iTunes Top Album în 65 de regiuni din întreaga lume, potrivit agenției sale BigHit Music.

Piesa principală a albumului, „Slow Dancing”, a ajuns pe primul loc în topul iTunes Top Song în 75 de regiuni din întreaga lume, începând de duminică, ora 7:00.

De asemenea, albumul a ajuns în topul japonezului Oricon Daily Album Ranking sâmbătă, vânzându-se în 221.491 de copii în țară. Piesa principală a devenit locul 1 în topul Daily Digital Single Ranking al lui Oricon, în timp ce trei dintre celelalte piese de pe album – „Blue, „For Us” și o versiune pentru pian a „Slow Dancing” – se aflau pe pozițiile 4, 5 și 6.

„ Layover” întruchipează dorința lui V de a-și face timp să se uite înapoi la zilele sale trecute înainte de a ajunge la destinația finală, în timp ce „Slow Dancing” este menit să ofere un sentiment de relaxare ascultătorilor. , conform lui V.

V al trupei de băieți BTS [BIGHIT MUSIC]

„Sper că oamenii se simt liberi și confortabil în timp ce ascultă această melodie”, a spus V într-un videoclip.
El a adăugat: „Acesta ar putea fi momentul să mă uit înapoi și să reflectez asupra mea înainte de destinația finală. Sper că acest album solo îmi permite să devin mai hotărât să-mi ating obiectivul”.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *