Lisa din Blackpink se întâlnește cu președintele lanțului comercial de lux Tag Heuer? Își va încheia aceasta contractul cu YG Entertainment?

Lisa din Blackpink a fost văzută destul de recent cu Frédéric Arnault.

Nu trece aproape nicio zi în care Blackpink, cel mai cunoscut grup de fete de k-pop din lume, să nu figureze pe prima pagină. Trupa formată din patru membre – Lisa, Jennie, Rosé și Jisoo – a strâns un public devotat din întreaga lume încă de la debutul său din 2016.

De la stânga, Lisa, Jisoo, Jennie și Rosé de la Blackpink participă la MTV VMA 2022 la Prudential Center în august 2022, în Newark, New Jersey. Foto: Getty Images
De la stânga la dreapta: Lisa, Jisoo, Jennie și Rosé din Blackpink participă la MTV VMAs 2022

Totuși, în ultimele zile, Lisa a făcut furori pe internet cu două subiecte uriașe, chiar dacă acestea, inițial, păreau foarte diferite și anume: 

 • viața ei amoroasă, după ce a fost văzută de mai multe ori alături de moștenitorul companiei LVMH, Frédéric Arnault, și
 • presupusa reziliere a contractului ei cu YG Entertainment. 

Dar oare chiar sunt aceste zvonuri adevărate? Și dacă da, sunt legate în vreun fel? Speculațiile sunt răspândite, dar asta este tot deocamdată – numai speculații. Iată ce știm până acum…

Cum s-au cunoscut Lisa din Blackpink și Frédéric Arnault?

Lisa de la Blackpink cu Frédéric Arnault și Tyga la o petrecere de după. Foto: @blackpinkpage_id/Instagram
Lisa din Blackpink împreună cu Frédéric Arnault și Tyga la un after-party. | Foto: @blackpinkpage_id/Instagra

Nu este sigur când anume s-au întâlnit Lisa și Arnault pentru prima oară, dar s-a sugerat faptul că s-au cunoscut mai întâi la un eveniment.

Lisa de la Blackpink a făcut titluri în ultima vreme atât pentru munca ei, cât și pentru viața amoroasă. Foto: Bulgari
Lisa din Blackpink a făcut furori în ultima vreme atât cu munca ei, cât și cu viața amoroasă. | Foto: Bvlgari

Arnault, în vârstă de 28 de ani, este al treilea fiu al miliardarului Bernard Arnault – al doilea cel mai bogat om din lume, și șef al conglomeratului de modă LVMH. Tânărul Arnault conduce în prezent Tag Heuer.

Între timp, membrele din Blackpink lucrează cu brandurile LVMH, pornind de la campaniile Louis Vuitton, până la a deveni ambasadori individuali: Lisa cu Bvlgari, Rosé cu Tiffany & Co., Jisoo cu Dior, iar Jennie a fost văzută adeseori poartând etichete sportive precum Loewe.

Având în vedere colaborările lor obișnuite, nu este surprinzător ca Lisa, în vârstă de 26 de ani, care este și reprezentantă Celine, să se fi întâlnit în cele din urmă cu unul dintre moștenitorii LVMH.

Zvonurile cu privire la o relație amoroasă

Frédéric Arnault la lansarea ceasului său Tag Heuer Connected la New York, în martie. Foto: @frederic.arnault/Instagram
Frédéric Arnault la lansarea ceasului său Tag Heuer, în martie. | @frederic.arnault/Instagram

Arnault și Lisa au fost văzuți împreună în numeroase ocazii, de la întâlniri confortabile la cină localizate la Paris, până la prezența lui Arnault atât la concertele trupei Blackpink, cât și la Coachella, în acest an; au participat chiar și la petreceri împreună, așa cum demonstrează imaginile difuzate pe internet. Fanii s-au grăbit să răspândească zvonuri legate de o relație amoroasă, dar niciunul dintre membrii presupusului cuplu nu a abordat speculațiile despre potențiala lor dragoste.

Ce spun fanii și mass-media

Lisa de la Blackpink este mereu elegantă. Foto: @lalalalisa_m/Instagram
Lisa din Blackpink este mereu elegantă. | Foto: @lalalalisa_m/Instagram

Fanii nu sunt siguri ce să creadă despre acest subiect. Unii s-au grăbit să susțină că da, cu siguranță trebuie să se întâlnească, și astfel YG Entertainment ar fi negat afirmațiile, în timp ce alții susțin că trebuie să fie doar prieteni buni, care se susțin unul pe celălalt.

Oricum ar sta lucrurile de fapt, întâlnirile duo-ului au atras cu siguranță multe speculații atât din partea fanilor, cât și a presei.

Dar speculațiile privind rezilierea contractului cu YG Entertainment?

Lisa lui Blackpink. Foto: @lalalisa_m/Instagram

Poate în știri și mai surprinzătoare, mass-media a raportat faptul că Lisa ar putea să nu își reînnoiască contractul cu YG Entertainment.  Potrivit ziarului The Korea Times, această schimbare a evenimentelor s-ar putea datora unui decalaj semnificativ între cererile Lisei și ceea ce compania este dispusă să-i ofere.

Compania de divertisment a lansat de atunci o scurtă declarație, spunând că problema este încă în discuție și incertitudinea se datorează programului turneului trupei Blackpink și a programului individual al rapperului thailandez.  „Nu are nimic de-a face cu reînnoirea contractului. Despre acest lucru încă se discută”, a adăugat compania.

Sursa a mai declarat: „Procesul de reînnoire a contractului decurge relativ fără probleme cu restul membrelor din Blackpink.”

Plecarea Lisei din Blackpink ar avea, fără îndoială, un impact semnificativ asupra traiectoriei sale viitoare.

În k-pop, există un fenomen cunoscut sub numele de „blestemul de șapte ani”, în care trupele se despart adeseori după șapte ani, de obicei din cauza expirării contractelor, fiindcă aceasta este perioada maximă a contractului pentru idoli. Lisa, probabil întâmplător, își atinge marca de șapte ani în acest an.

UPDATE: Aproximativ acum 3 – 4 zile, în luna august, o nouă fotografie cu cei doi a fost distribuită online. Imaginea ar fi fost făcută într-un lounge privat al aeroportului din Los Angeles, California, și a stârnit destulă agitație în rândul internauților.

BLACKPINK Lisa

Potrivit zvonurilor care circulă pe internet, în urma concertului recent al trupei Blackpink din New Jersey, a fost raportat faptul cum că Lisa s-ar fi îmbarcat într-un avion privat care aparținea lui Frédéric. Duo-ul a plecat, mai pe urmă, împreună în Los Angeles. Membrele rămase din Blackpink au întreprins călătorii separate, făcându-și drum direct spre Las Vegas, acolo unde se vor reuni pentru următoarea lor performanță pe stadionul Allegiant, din America de Nord.

Înainte de această fotografie, internauții au speculat că Lisa și Arnault ar fi fost într-o vacanță în Grecia împreună, deoarece cei doi au postat fotografii similare pe rețelele de socializare, exact în aceeași perioadă. 

Ce părere aveți despre aceste zvonuri?

Sursa

Facebook Comments

About the author

Comments

 1. Fanii sunt de asemenea preocupati si de starea contractului artistei cu compania YG Entertainment, iar acestia sunt sceptici cu privire la vreo relatie intre cele doua subiecte.

  Cu toate ca helicopteroarele au surprins de curand o intalnire lor, finalul acestei povesti inca este neclar. Speculatiile media sunt inca in toi, asa ca urmatoarele zile ar putea duce la o schimbare spectaculoasa in cazul acestei spete.

  Cu siguranta, am vazut impreuna Lisa din Blackpink si Frederic Arnault, dar oare natura relatiei este cea descrisa in toate articolele si zvonurile media? Ne ramane doar sa asteptam si sa vedem ce se mai intampla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *