Park Sung Woong este un criminal care are o relație strânsă cu Park Hae Jin în „The Killing Vote”

Realizatorii „The Killing Vote” a distribuit noi fotografii ale lui Park Hae Jin și Park Sung Woong! Bazat pe un webtoon popular, serialul coreean pune întrebarea „Care este ideea ta despre justiție?” și se adâncește în conceptul unui vot la nivel național despre pedeapsa cu moartea împotriva criminalilor vicioși care reușesc cu îndemânare să scape de punctele moarte ale legii. Drama evidențiază povestea unei figuri misterioase cunoscută sub numele de „Gae Tal” (mască de câine), care execută pedeapsa cu moartea în funcție de rezultatele unui vot.

Park Hae Jin îl interpretează pe Kim Moo Chan, șeful echipei 1 al unității regionale de investigații de la Agenția de Poliție Provincială de Sud. Lim Ji Yeon joacă rolul lui Joo Hyun, un locotenent de al cincilea an la Biroul de securitate cibernetică al Agenției de Poliție Metropolitană din Seul. Park Sung Woong joacă rolul lui Kwon Suk Joo, un deținut pe termen lung, care s-a predat după ce l-a ucis personal pe vinovatul care i-a agresat sexual fiica în vârstă de opt ani.

Spoilere

În urmă cu opt ani, când persoana care a ucis-o pe fiica lui kwon Suk Joo a fost eliberată din închisoare din cauza unor dovezi insuficiente, Kwon Suk Joo l-a urmărit și l-a ucis personal. Kim Moo Chan a văzut Kwon Suk Joo uciderea ucigașului fiicei sale. Cu toate acestea, Kim Moo Chan s-a adresat lui Kwon Suk Joo drept hyung, ceea ce a arătat că au o relație strânsă.

În timpul procesului său, Kwon Suk Joo a rostit cuvintele „demon nevinovat” în instanță, așa că atunci când Joo Hyun aude cuvintele „demon nevinovat” în videoclipul lui Gae Tal, ea merge la Moo Chan, care era detectivul responsabil de caz la acel moment. Joo Hyun i-a spus lui Moo Chan că Kwon Suk Joo este vinovatul din spatele cazului privind votul național la pedeapsa cu moartea, lăsând-o pe Moo Chan nedumerită.

În fotografiile lansate, Kwon Suk Joo este îmbrăcat în uniforma sa de închisoare și stă în sala de judecată ca inculpat. Kim Moo Chan este surprins cu o expresie facială confuză în timp ce îl privește pe Kwon Suk Joo din spate.

Fotografiile atrag curiozitatea: de ce Kim Moo Chan s-a adresat lui Kwon Suk Joo ca hyung? și de ce a părut uluit când Joo Hyun a spus cuvintele „demon inocent”?

Echipa de producție a filmului „The Killing Vote” a comentat: „În cel de-al doilea episod care va fi difuzat pe 17 august, vor începe să apară puțin câte puțin indicii despre legătura dintre Kim Moo Chan și Kwon Suk Joo. Performanțele solide și puternice ale lui Park Hae Jin și Park Sung Woong vor intensifica curiozitatea și imersiunea spectatorilor în dramă. Vă rugăm să arătați multă anticipare și interes.”

Între timp, urmăriți-l pe Park Hae Jin în „From Now On, Showtime!”.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *