Artistul-actor Lee Jin-hyuk începe un nou capitol în carieră cu lansarea unui album

Artistul solo Lee Jin-hyuk a început un nou capitol în cariera sa de idol cu ​​lansarea celui mai recent album al său, „NEW QUEST: JUNGLE”. Acest album marchează revenirea lui Lee după aproape un an, semnalând o nouă fază pentru acesta.

Debutând ca membru al grupului UP10TION în 2015, Lee s-a aventurat în show-ul de supraviețuire al lui Mnet, „Produce X 101” patru ani mai târziu, neavând foarte mare succes. Acest eșec l-a determinat să debuteze solo mai târziu în acel an.

În 2020, Lee s-a aventurat în actorie, diversificându-și și mai mult cariera în divertisment. El a terminat recent filmările pentru viitoarea dramă JTBC, „Frankly Speaking”, care va avea premiera în mai.

În ciuda unei pauze prelungite ca artist, Lee rămâne hotărât să-și creeze nișa ca artist solo. Un eveniment de presă desfășurat recent la SBS Public Hall din districtul Gangseo, Seul, a marcat lansarea celui de-al șaselea mini album al său, „NEW QUEST: JUNGLE”.

“Încă nu s-au așezat toate lucrurile complet. Anticiparea și emoțiile de a reveni după un an și opt luni mă lovesc cu adevărat”, a împărtășit sincer cântărețul-actor în timpul evenimentului. „Dar sunt gata să scap de tensiune și să dau totul, știind că mi-am turnat inima în acest album”.

„Pe măsură ce mă apropii de 30 de ani, mi-am dat seama de importanța de a crea muzică mai profundă. Îmi propun să-mi infuzez identitatea în fiecare piesă, combinând rolurile mele de actor, fost membru UP10TION și participant la un reality show celebru. ”, a explicat Lee.

Noul album, un produs al introspecției lui Lee, are șase piese, inclusiv piesa de titlu, „Relax”, alături de „Good Boys”, „Crush”, „Trainwreck”, „Slay” și „Above My Head”.

De remarcat este piesa de titlu „Relax”, un imn urban dance-pop caracterizat prin versurile sale înălțătoare, care încurajează ascultătorii să găsească alinare în momentele de zi cu zi.

În procesul său creativ, Lee s-a luptat cu conceptul de „popularitate universală”, urmărind să atingă un echilibru între expresia personală și atractia publicului.

„Anterior, m-am gândit să mențin un pic din acel vibe imatur în timp ce lucrez îndeaproape cu compozitorii mei preferați pentru a crea muzica pe care mi-am imaginat-o”, a spus el.

„Dar de data aceasta, am simțit că este important să mă concentrez pe crearea de melodii care să rezoneze cu adevărat pentru toată lumea. În timp ce albumele mele anterioare au fost cu siguranță făcute cu fanii mei în minte, de data aceasta, am vrut să mă asigur că muzica rămâne fidelă mie.”

În ceea ce privește viitorul UP10TION, Lee a spus: „În prezent nu există planuri pentru activități de grup. Fiecare membru urmărește eforturi individuale, iar discuții despre viitorul grupului nu au avut loc încă”.

În încheiere, Lee a subliniat dorința de a-și răsplăti încrederea acordată de compania sa.

„Îmi propun să fiu un artist care nu doar să obțină succes comercial, ci și să promoveze un parteneriat armonios cu label-ul meu”, a afirmat el.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *