Actorul Lee Byung Hun dezminte teorii din presă despre „Squid Game 2”

Actorul Lee Byung Hun a dezvăluit într-un interviu recent cât de impresionat a fost când a citit pentru prima dată scenariul pentru Squid Game 2 de la Netfflix.

Pe 1 august, Lee Byung Hun a susținut un interviu pentru viitoarea lansare a filmului Concrete Utopia, un film thriller regizat de Um Tae Hwa și cu Lee Byung Hun, Park Seo Joon și Park Bo Young în rolurile principale.

În timpul interviului său, Lee Byung Hun a dezmințit toate teoriile despre cel de-al doilea sezon al Squid Game. Întrebat despre continuarea mult așteptată, Lee Byung Hun a dezvăluit că Hwang Dong Hyuk, directorul Squid Game, nu a plănuit inițial ca serialul de succes să aibă o continuare. De asemenea, se presupune că regizorul a spus că nu va mai face seriale TV. Cu toate acestea, a făcut o continuare din cauza succesului global al Squid Game .

Lee Byung Hun a împărtășit apoi ce a simțit când a citit scenariul pentru Squid Game 2 .

Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost când am citit scenariul sezonului 2, am simțit că regizorul este un adevărat povestitor. A crea ceva din nimic, asta a fost. Este un spectacol care inițial nu a fost destinat să aibă un al doilea sezon, așa că am fost uimit de cât de distractiv a fost.

— Lee ByungHun

El a subliniat, de asemenea, că niciuna dintre teoriile făcute de presa internațională despre intriga din Squid Game 2 nu a fost corectă, făcându-i pe internauți să se întrebe despre ce ar putea fi povestea.

Niciuna dintre ele nu este adevărată.

— Lee Byung Hun

Actorul a vorbit, de asemenea, despre motivația sa continuă de a prelua diverse personaje de-a lungul carierei sale de actor.

Ceea ce invidiez este că sunt mulți regizori mai în vârstă în străinătate și, la acea vârstă, sunt uimit ori de câte ori creează lucrări cool și sofisticate. Cum pot ei să mențină astfel de puncte forte și să creeze lucrări inovatoare la vârsta lor? Cred că este posibil datorită acelei inocențe copilărești pe care o au.

— Lee Byung Hun

S-a confirmat că Lee Byung Hun va juca în  Squid Game 2 alături de actorii care revin Lee Jung Jae , Gong Yoo și Wi Ha Joon și de noii actori Kang Ha NeulPark Sung Hoon , Im Si Hwan și alții.

Squid Game 2 a fost citit pentru prima dată în iunie, iar data lansării nu a fost încă anunțată.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *