9 dintre cele mai bune seriale coreene noi de vizionat în august 2023

După un iulie liniștit, programul de vară al lansărilor K-drama se încălzește în august cu o gamă largă de seriale coreene, inclusiv Moving, este mai scumpă producție coreeană din toate timpurile, cu un buget de 65 de miliarde de woni (51 de milioane de dolari). Din distribuție face parte Jo In-sung, care revine astfel pe micile ecrane, spre bucuria fanilor.

Iată nouă dintre cele mai bune seriale K-drame care debutează luna aceasta:

1. The First Responders season 2

Distribuția principală: Kim Rae-won, Son Ho-jun, Gong Seung-yeon

Emisiunea SBS, difuzată la nivel global pe Disney+, va reveni pentru un al doilea sezon de suspans și acțiune zguduitoare în The First Responders 2.

Serialul urmărește necazurile a trei angajați ai serviciilor de urgență, poliție, pompieri și echipa de paramedici, interpretați de Kim Rae-won, Son Ho-jun și, respectiv, Gong Seung-yeon, care fac echipă pentru a salva oamenii într-o cursă contra cronometru, în situații care sfidează moartea. (SBS, 4 august)

2. My Dearest

Distribuție principală: Namgoong Min, Ahn Eun-jin

Această dramă plasată în timpul domniei dinastiei Joseon în Coreea (1392–1897) urmărește o poveste de dragoste care înflorește între un aristocrat misterios (Namgoong Min de la One Dollar Lawyer) și o nobilă încrezătoare (Ahn Eun-jin din The Good Bad Mother).

Romanța are loc în 1637, când dinastia chineză Qing invadează Coreea, o perioadă în care orice speranță pare pierdută. În timp ce se întâlnesc și se cunosc, aristocratul păstrează un secret periculos iar nobila începe încet-încet să iasă din carapacea ei. (MBC, 4 august)

3. Moving

Distribuția principală: Ryoo Seung-ryong, Han Hyo-joo, Zo In-sung

Moving este cea mai scumpă producție coreeană din toate timpurile, cu un buget de 65 de miliarde de woni (51 de milioane de dolari) și este o dramă de acțiune cu supereroi, adaptată după webtoon-ul cu același nume de Kang Full.

Urmărește trei elevi de liceu care dezvoltă superputeri moștenite de la părinți, cum ar fi zborul, vindecarea super-rapidă și capacitatea de a călători cu viteza fulgerului.

Trio-ul încearcă să-și țină puterile ascunse, în timp ce părinții lor se luptă să nu fie folosiți de oameni cu intenții rele.

Distribuția serialului îi include pe Ryoo Seung-ryong, Han Hyo-joo, Jo In-sung, Cha Tae-hyun și Ryoo Seung-bum. (Disney+, 9 august)

4. The Killing Vote

Distribuția principală: Park Hae-jin, Park Sung-woong, Lim Ji-yeon

În această K-dramă distopică bazată pe un webtoon, criminalii ticăloși care scapă de ghearele justiției sunt supuși unui sondaj la nivel național prin mesaje. Dacă peste 50% dintre oameni votează pentru ca ei să primească pedeapsa cu moartea, o figură misterioasă cunoscută doar sub numele de „Dog Mask” le va face dorința să devină realitate.

În această lume, poliția îl urmărește pe Dog Mask, printre ei un detectiv interpretat de Park Hae-jin și ofițerul de poliție al biroului cibernetic al lui Lim Ji-yeon. Drama îl prezintă, de asemenea, pe Park Sung-woong ca un jurist întemnițat pentru uciderea violatorului care i-a atacat fiica și cunoscut de colegii săi prizonieri drept „Profesorul”. (SBS, 10 august)

5. Cold-Blooded Intern

Distribuție principală: Ra Mi-ran, Uhm Ji-won

Ra Mi-ran joacă rolul unei vânzătoare pricepute care își pune cariera pe pauză pentru a avea un copil. După ce a petrecut șapte ani crescând acel copil, ea vrea să-și reia cariera.

Mi-ran merge la un interviu la „Market House”, unde unul dintre superiorii ei este un vechi coleg interpretat de Uhm Ji-won. I se oferă un stagiu acolo de către cunoscutul ei, dar cu o avertizare. (TVING, 11 august)

6. Behind Your Touch

Distribuția principală: Han Ji-min, Lee Min-ki, Suho

În satul fără crime Mujin, Bong Ye-boon (Han Ji-min) lucrează ca medic veterinar cu o abilitate specială: poate vedea trecutul oricărei creaturi vii pe care o atinge.

Puterile ei o fac să-și unească forțele cu Moon Jang-yeol (Lee Min-ki), un detectiv care a fost retrogradat din slujba lui din Seul la cea din mediul rural. Mai întâi abordează mici mistere împreună, până când un caz de crime în serie șochează satul. (JTBC, 12 august)

7. Mask Girl

Distribuția principală: Go Hyun-jung, Nana, Ahn Jae-hong

Regizorul Beasts Clawing at Straws, Kim Young-hoon, își face debutul pe Netflix cu adaptarea webtoon-ului Mask Girl.

Go Hyun-jung joacă rolul unui angajat de birou obișnuit care visa să cânte pe scenă. La sfârșitul zilelor sale de muncă, acum își îmbracă o mască și devine „Mask Girl”, o personalitate online care transmite live.

O colegă și fană Mask Girl, interpretată de Ahn Jae-hong, află de adevărata ei identitate și împreună se implică într-un caz neașteptat. Curând, mama bărbatului se implică și ea când acesta dispare în mod misterios. (Netflix, 18 august)

8. My Lovely Boxer

Distribuția principală: Lee Sang-yeob, Kim So-hye

Lee Sang-yeob din Bloodhounds îi dă mănușile de box lui Kim So-hye în timp ce joacă rolul unui agent sportiv în My Lovely Boxer.

Personajul lui Lee, Kim Tae-young, este un operator cu sânge rece care profită de talente tinere din diferite domenii sportive până le epuizează.

Pentru a ajuta un prieten, el este însărcinat să o aducă pe tânăra boxer Lee Kwon-sook (Kim) înapoi pe ring după o pauză de trei ani. (KBS2, 21 august)

9. Destined with You

Distribuția principală: Rowoon, Jo Bo-ah

Jo Bo-ah o interpretează pe Lee Hong-jo, un funcționar public umil care se zbate să fie un angajat model. Ea are o viață personală liniștită până când intră în posesia unui cufăr misterios care o leagă de Jang Shin-yu (Rowoon din ținuta K-pop SF9), un avocat de succes care suferă de o boală necunoscută.

Un blestem a străbătut familia lui de generații, din timpul dinastiei Joseon – iar Hong-jo pare să fi dat peste cheia pentru a-l ridica odată pentru totdeauna. (JTBC, 23 august)

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *