6 regizori coreeni vor reinterpreta nuvela lui Hemingway „The Killers”

Șase regizori coreeni s-au unit pentru a adapta pentru ecran nuvela lui Ernest Hemingway „The Killers”. Acesta va fi un proiect colaborativ format din șase thriller-uri scurtmetraje realizate de șase regizori diferiți. Realizatorii de film implicați în proiect sunt Lee Myung-se din „Nowhere to Hide” (1999) și „Duelist” (2005), Kim Jong-kwan din „Worst Woman” (2016) și „Josee” (2020), Noh Deok din „Very Ordinary Couple” (2013) și „The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo” (2015), Yoon Yoo-kyung, care a adaptat filmele „The Soul-peree” (2018) și „Stellar” (2022), Jang Hang -jun din „Forgotten” (2017) și „Rebound” (2023),

„The Killers” se învârte în jurul a doi asasini care intră într-un restaurant dintr-un oraș mic pentru a-l ucide pe un fost boxer pe nume Ole Andreson, care este un client obișnuit. Nuvela a fost adaptată în filme de către regizorul Robert Siodmak în 1946 și Don Seigel în 1964. „The Killers” a devenit o poartă către o narațiune de film noir și a inspirat pictura lui Edward Hopper „Nighthawks”. Lee, care este și directorul de creație al proiectului „The Killers”, a explicat că fiecare scurtmetraj va prezenta o interpretare cinematografică diferită a poveștii din 1927.

„The Killers”, adaptat după opera lui Hemingway, va spune aceeași poveste din mai multe perspective. Povestea își propune să conecteze trecutul, prezentul și viitorul. Va fi prezentată ca o singură lucrare de artă, mai degrabă decât o compilație de șase lucrări individuale”, Lee. a spus, adăugând că poveștile lor vor povesti anumite scene prin perspectivele diferitelor personaje.


„Acest proiect își propune să creeze un mediu în care realizatorii coreeni să-și dezvolte imaginația și să dezvolte idei bazate pe creativitatea lor”. Filmările pentru „The Killers” vor începe în august și se vor termina la timp pentru a fi lansate în 2024. Rămâne nehotărât dacă „The Killers” va apărea în cinematografe sau va apărea direct pe platformele de streaming. Proiectul va fi produs de compania de investiții în conținut și de producție Studio Bill.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *