,,The Idol ” – primul proiect în domeniul actoriei al lui Jennie -, întâlnește un sfârșit înainte de vreme

Drama de pe HBO, „The Idol”, care prezintă debutul în actorie a lui Jennie din Blackpink, și-a anunțat sfârșitul înainte de timpul prestabilit, după doar cinci episoade. Acest lucru a fost efectul ratingurilor slabe și a controverselor prezente în jurul conținutului său. 

Jennie în rolul lui Dyanne

Planificat inițial ca fiind un serial cu șase episoade, show-ul descrie viața unui idol pop și a celor ce se petrec în jurul ei, în lumea divertismentului din Los Angeles. Serialul îi include, în rolurile principale, pe cântărețul și pe actrița pop de renume mondial – The Weeknd și Lily – Rose Depp.

 Actoria lui Jennie a primit o meticuloasă atenție și în Coreea de Sud. În mai, serialul a fost invitat la secțiunea non-competitivă a celui de-al 76-lea Festival de Film de la Cannes (ceea ce era neobișnuit pentru o dramă), și și-a făcut în acest mod debutul, mărind așteptările.

Jennie Kim
Jennie în cadrul celei de-a ,,76-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes”, pe 22 mai 2023.

Cu toate acestea, încă de la lansare, „The Idol” a primit critici dure pentru scenele sale prea explicite, iar secvența de dans provocatoare a lui Jennie, alături de alți doi dansatori,  a primit o mulțime de recenzii negative. 

Fanii vedetei k-pop și-au exprimat, de asemenea, disconfortul față de costumele care îi expuneau prea mult pe artiști, dar și față de dialogurile prezente în serial. 

În ciuda acestui fapt, The Weeknd, care a fost atât actor principal, cât și co-producător al serialului, și-a apărat conținutul controversat, susținând că acesta a fost menit să ofere spectatorilor o perspectivă diferită asupra faimei și popularității. 

Deși a fost negat de HBO, perioada scurtă a serialului, împreună cu recepția sa negativă, face neclar dacă „The Idol” va avea sau nu continuarea într-un al doilea sezon.

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *