Park Seo Joon și YouTuberița Xooos implicați în zvonuri despre o potențială relație

Pe 20 iunie, instituțiile media au raportat că Park Seo Joon are în prezent o relație romantică cu Xooos (Hong Soo Yeon).  Agenția lui Park Seo Joon, Awesome Entertainment, a răspuns pe scurt la zbonurile despre cei doi. Agenția a spus: „Este dificil să confirmăm zbonurile din media, deoarece este vorba despre viața privată a artistului nostru”.

Presupusa iubită a lui Park Seo Joon este activă în prezent ca Youtuber cu 1,54 milioane de abonați. Înainte de a deveni un Youtuber popular, ea a participat și la reality show-ul MIXNINE. De asemenea, a jucat în K-drama The Producers. În prezent, ea este semnată la label-ul Wavy

Xooos (Hong Soo Yeon)

Nu este prima dată când Park Seo Joon este implicat într-un scandal. În trecut, el a fost implicat în zvonuri legate de co-starul din What’s Wrong with Secretary Kim, Park Min Young. Ambii au negat zvonurile. Park Seo Joon a fost, de asemenea, implicat în zvonuri despre o relație cu actrița Baek Jin Hee în 2014 și 2015 și, de asemenea, a negat și a spus că sunt doar colegi apropiați.

Park Seo Joon și-a început cariera de actor în 2011, cu filmul Perfect Game. După aceea, și-a făcut debutul și pe micul ecran prin K-drama Dream High Season 2 din 2012. Park Seo Joon a continuat apoi să joace în diferite proiecte până când a devenit unul dintre cei mai buni actori din Coreea de Sud. 

Park Seo Joon a jucat recent în filmul Dream împreună cu IU, Kim Jong Soo, Ko Chang Seok, Jung Seung Kil și Lee Hyun Woo.

Dream

Actorul va juca, de asemenea, în viitorul film Concrete Utopia și va juca, de asemenea, în prima sa dramă K-drama originală Netflix, Gyeongseong Creature, cu Han So Hee, Kim Su Hyun, Kim Hae Sook , Jo Han Chul și Wi Ha Joon.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *