Un documentar despre viața starului K-pop Sulli a ajuns în top 5 pe Netflix

„Persona: Sulli”, un documentar Netflix despre regretata artistă de K-pop Sulli, a ajuns în primele cinci cele mai vizionate emisiuni pe Netflix în Coreea. Filmul documentar de 129 de minute este regizat de Hwang Soo-ah, Kim Ji-hye și Jung Yoon-suk, și se concentrează pe începutul vieții și pe cariera din industria de divertisment a artistei care a plecat prea devreme dintre noi. Sulli, a cărei nume real era Choi Jin-ri, a debutat ca actor-copil în 2005 și și-a început cariera muzicală în 2009 ca membru al grupului de fete f(x) sub SM Entertainment. Și-a continuat cariera de actriță după ce a părăsit grupul în 2015. Din păcate, artista s-a sinucis la vârsta de 25 de ani.

Filmul este împărțit în două părți: un scurtmetraj intitulat „4: Clean Island”, de 29 de minute, și un documentar de 100 de minute, „Dear Jinri”, care conține clipuri din ultimul interviu al lui Sulli înainte de moartea ei.

Filmul a primit recenzii pozitive din partea fanilor și a telespectatorilor generali de la lansarea sa, în mare parte pentru luptele regretatei cântărețe în timpul vieții ei de artistă K-pop. După premiera sa la Festivalul Internațional de Film de la Busan, în octombrie, documentarul a primit laude din partea presei internaționale, inclusiv UPI și AFP.

Sulli, a cărei nume real era Choi Jin-ri, a debutat ca actor-copil în 2005 și și-a început cariera muzicală în 2009 ca membru al grupului de fete f(x) sub SM Entertainment. Și-a continuat cariera de actriță după ce a părăsit grupul în 2015. Ea s-a sinucis la vârsta de 25 de ani pe 14 octombrie 2019.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *