Ji Chang Wook și Shin Hye Sun au fost confirmați pentru K-Drama „Welcome to Samdalri”

Se anunță un nou serial coreean, cu Ji Chang Wook și Shin Hye Sun în rolurile principale: Welcome to Samdalri, care va fi difuzat în a doua jumătate a anului 2023. Drama spune povestea lui Sam Dal, care, spre deosebire de Yong Pil, care a prețuit piața locală, ajunge să aibă succes în afara orașului, doar pentru a pierde totul și a se întoarce acasă, căutând alinare și vindecare. Povestea se învârte în jurul unor indivizi care rămân fragili și imaturi chiar și ca adulți, oferind momente încântătoare și râsete.

Regizat de Cha Young Hoon, cunoscut pentru When the Camellia Blooms și Forecasting Love and Weather, și scris deKwon Hye Joo, cunoscut pentru Go Back Couple și Hi Bye, Mama!, Welcome to Samdalri  va fi prima lor colaborare. 

Ji Chang Wook a fost ales în rolul lui Cho Yong Pil, un meteorolog la Biroul Meteorologic al Insulei Jeju. Cho Yong Pil creează mereu probleme, sfidând ordinele superiorilor. Contestă constant prognozele meteo emise de sediu și se angajează în dispute verbale cu șeful biroului meteorologic. După ce și-a pierdut mama, o haenyeo (scafandră Jeju), el și-a alimentat visul de a deveni meteorolog. El protejează și iubește cu pasiune insula Jeju, și continuă să exceleze ca meteorolog, în ciuda faptului că este etichetat ca „troublemaker”.

Shin Hye Sun va aduce viață rolului lui Cho Eun Hye sau Cho Sam Dal. Crescând, Sam Dal a visat să părăsească insula cât mai curând posibil, ceea ce a determinat-o să se angajeze ca asistent în industria fotografiei de modă sub pseudonimul Cho Eun Hye, îndurând greutăți timp de opt ani până ajunge în vârf. Cu toate acestea, succesul ei câștigat cu greu se prăbușește din cauza unui anumit incident. În cele din urmă, se reîntoarce acasă, unde visează la succes și se numește încă „Sam Dal”.

Yong Pil și Sam Dal, ambii născuți și crescuți în Samdalri, au fost întotdeauna inseparabili, petrecând mai mult timp împreună decât separat. Cu toate acestea, ei au pierdut contactul timp de câțiva ani din cauza unui incident necunoscut. Pe măsură ce Sam Dal se întoarce în orașul natal prețuit de Yong Pil, perechea de mult despărțită se va îmbarca într-o călătorie emoționantă de redescoperire a afecțiunii și iubirii lor profunde.

Echipa de producție îi întâmpină pe Ji Chang Wook și Shin Hye Sun la JTBC, declarând că anticipează că cei doi actori, care emană energie strălucitoare și veselă, vor aduce succes dramelor JTBC în 2023 cu interpretările lor excepționale. Au mai menționat că Welcome to Samdalri este o dramă în care se concentrează abilitățile unice ale regizorului Cha Young Hoon și scriitorului Kwon Hye Joo. Într-o lume în ritm alert, drama va încuraja telespectatorii să reflecteze asupra valorii viselor, amintirilor pierdute și a nenumăratelor legături dintre noi. 

Serialul va fi difuzat în a doua jumătate a anului 2023.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *