Piese K-Pop care celebrează bucuria și îmbrățișează partea distractivă a vieții

Când zilele par descurajante, există ceva cu adevărat magic într-un playlist distractiv, plin de melodii pozitive și înălțătoare pentru a-ți schimba stare. Deci, haide să aruncăm o privire asupra acestei compilații de piese K-pop optimiste care vă vor face să vă bucurați de prezent, încapsulând esența vremurilor bune și servind ca un memento vesel pentru a îmbrățișa distracția în viața de zi cu zi.

NewJeans – OMG

Când problemele te apasă, cântând și dansând pe acest cântec de succes (este un hit cu un motiv!) te va înveseli. Chiar dacă nu știi versurile, cântând celebrul refren „oh my-oh my-God” te va face din nou să zâmbești.

H1-KEY – Run

Această piesă vibrantă, care a marcat revenirea lor mult așteptată anul trecut, îmbină perfect energia răcoritoare cu un sentiment de bucurie. Cu siguranță va infuza o explozie de soare în ziua ta, amplificând distracția și lejeritatea fiecărui moment.

TRI.BE – We Are Young

Niciun grup nu exemplifică un spirit înălțător ca TRI.BE! De la primul beat până la notele de închidere, muzica lor radiază pozitivitate molipsitoare și entuziasm care te captează în totalitate, făcând ca toate problemele să se estompeze în nesemnificație. Acest cântec captivant este o dovadă a capacității lor neclintite de a inspira bucurie și vibrații pozitive.

DAY6 – Time of Our Life

Această trupă are o melodie pentru aproape orice ocazie și, desigur, ar avea una pentru atunci când ai nevoie doar de un mic reminder despre cât de frumoasă este viața.

Seventeen – Healing 

Dacă ești fan Seventeen încă din primele zile, știi cât de clasică este piesa acesta și, după cum sugerează și numele, această melodie îți oferă vindecare. 

The Boyz – Thrill Ride

Viața este o plimbare emoționantă, nu ești de acord?  The Boyz sunt aici pentru a ne aminti asta!

Stray Kids – Haven

“Fă ce vrei!” spun ei, și tocmai asta ar trebui să faci (atâta timp cât nu faci nimic ilegal sau imoral, desigur!) pentru ca tu să te bucuri din plin de viață. Trăiește fără regrete și distrează-te cu oamenii pe care îi iubești!

Oh My Girl – Dun Dun Dance

Acest cântec captivant te va face să renunți la tot și să te distrezi în timp ce dansezi pe el. Vei fi literalmente tu împotriva lumii când va cânta acesastă piesă și nimic altceva nu va conta.

FIFTY FIFTY – Mai sus

Dacă ai auzit doar de „Cupidon”, este timpul să îți extinzi orizontul FIFTY FIFTY și să adaugi această piesă în playlist! Acest cântec de vis te va duce sus, printre nori.

MAMAMOO – Dingga

Una dintre acele melodii care oricând să va face să dansezi și să te distrezi cu prietenii tăi!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *