16 melodii K-Pop pe care să dansați vara asta

Vara este în sfârșit aici! Fie că intenționați să faceți plajă în timp ce citiți cartea preferată și vă bucurați de briza mării sau să faceți o plimbare în cartierul dvs. în timp ce savurați înghețată preferată, este sigur că nu o veți petrece fără puțină muzică în căști. Astfel, v-am pregatit câteva recomandari de melodii care să vă aducă voie bună această vară!

1. IVE – I AM

Cu tot acest timp liber pe care îl oferă, vara este cea mai mare șansă pentru fiecare de a se reinventa. Deci, de ce să nu asculti o melodie relevantă? „I AM” de la IVE vă va încuraja cu siguranță să luați decizii pe cont propriu și să vă scrieți povestea vieții fără a lăsa pe nimeni altcineva să intervină.

2. Le Sserafim – UNFORGIVEN

O melodie foarte energică, într-adevăr! Vara este un anotimp în care ar trebui să te eliberezi de normele societale și de conformism, iar „Unforgiven” este un cântec care promovează exact această mentalitate!

3. Stray Kids – Mixtape: Time Out

„Așa că haide, să mergem, să lăsăm totul în urmă. Oriunde ar fi, fugi spre ceva departe de aici, undeva nou’. Sincer, există o descriere mai bună pentru o excursie de vară? La urma urmei, sezonul acesta este despre libertate, nu-i așa? 4. (G)I-DLE – Queencard


O piesă perfectă dacă ai nevoie de un impuls de încredere pentru a te prezenta în noul tău costum de baie! „Queencard” te va face să crezi pe deplin în tine!

5. NMIXX – Young, Dumb, Stupid

Se spune că odată cu tinerețea vine o mentalitate aventuroasă și netulburată, nu? Ei bine, la fel și cu venirea verii!

6. NCT Dream – Candy

O piesă plină de viață și revigorantă, „Candy” nu a încetat să fie iconică de când a fost lansată – mai întâi de HOT în 1996 și apoi de NCT Dream în 2022.

7. xikers – Tricky House

Puțin influențată de Bollywood, cântecul de debut al lui xikers aduce a petrecere haotică… Dacă cineva dezvoltă ideea în continuare și o transformă într-o petrecere pe plajă?

8. KAI – Rover

Desigur, avem și o melodie cu vibe exotic! Însuflețită, cu versuri captivante și o coregrafie de neuitat, „Rover” este probabil una dintre cele mai bune melodii pentru vara aceasta!9. FIFTY FIFTY – Cupid

Încă aștepți dragostea ta de vară, dar începi să te simți fără speranță? Nu-ți face griji, „Cupid” de la FIFTY FIFTY este aici pentru a te însoți în călătoria pentru a vă găsi cealaltă jumătate..

10. EXO – Ko Ko Bop

“Dans distractiv.” Asta înseamnă titlul, potrivit lui Chanyeol, un membru al grupului. Lansat în 2017, este o melodie reggae ritmată, cu o aură veselă.

11. Nayeon – Pop!

Combinat cu videoclipul său muzical plin de culoare, „Pop!” este încă o melodie al cărei scop principal este să-ți înveselească ziua!

12. Jisoo – Flower

Deși poate suna ca o melodie calmă pe lângă cele anterioare, „Flower” se caracterizează printr-o ambianță tropicală, datorită elementelor caraibiene pe care le include.

13. (G)I-DLE – Allergy

Allergy” este genul de cântec care te convinge să te îmbrățișezi și să scapi de sentimentul begative față de sine. Spune povestea unei fete care simte dorința de a fi altcineva, cineva care se potrivește standardelor nerealiste de frumusețe care inundă lumea rețelelor sociale.

14. SEVENTEEN- Super

Motivația este principala caracteristică a cântecului. Versurile sunt narațiunea unei călătorii în căutarea succesului, dar pentru a ajunge la destinația finală trebuie să depășești mai multe obstacole. Poate te-ar putea ajuta să-ți atingi obiectivele pentru această vară!

15. Stray Kids – S-Class

Vrei să te simți ca „cea mai specială vedetă”? Acest cântec este despre a ieși în evidență, a fi unic și a străluci mai tare decât oricine.

16. BLACKPINK – Ice Cream

Titlul vorbește de la sine!

Sperăm că v-a plăcut acest scurt playlist! Puteți lăsa mai multe recomandări în comentarii dacă vreți! Să aveți o vară fantastică!

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *