Internauții spun că soția lui Shim Hyung Tak nu ar trebui să-și ceară scuze pentru faptul că arată ca Jungkook din BTS

Soția lui Shim Hyung Tak, Saya Hirai, care a atras multă atenție în ultimele zile pentru faptul că este asemănată cu Jungkook din BTS, i-a cerut scuze lui Jungkook și fanilor săi. 

Pe 3 iunie, Saya și-a exprimat sentimentele cu privire la Jungkook pe rețelele de socializare, menționând asemănarea sa cu acesta. Ea a explicat: „Sunt foarte surprinsă, recunoscătoare și fericită de ceea ce s-a întâmplat anterior”. Saya a continuat: „Ca să fiu sinceră, nu știu prea multe despre idolii coreeni, dar dintre ei, îmi place foarte mult BTS, iar din BTS, îmi place cel mai mult de Jungkook. Nici Shim (Hyung Tak) nu știe prea multe despre idoli, dar lui îi place, de asemenea, BTS, și este un fan al lui Jungkook. Așa că, se simte ca un vis să se întâmple un astfel de lucru.”

https://www.allkpop.com/upload/2023/06/content/061512/1686078761-image.png

Saya a mai spus: „E ca un vis faptul că Jungkook a recunoscut că semăn cu el. Mulțumesc.” Ea a adăugat: „Ca să fiu sinceră, nu mi s-a spus niciodată că arăt ca Jungkook, așa că am fost foarte surprinsă. De asemenea, îmi pare rău pentru fanii trupei BTS și ai lui Jungkook. Sunt foarte recunoscătoare că acesta a fost amabil în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Voi continua să îi încurajez și să îi susțin pe Jungkook și pe BTS.”

Nu cu mult timp în urmă, Saya Hirai a fost văzută pe prima pagină a ziarelor după ce a apărut la  emisiunea TV CHOSUN „Chosun’s Lover”. Mulți telespectatori au fost surprinși să vadă asemănarea nefirească dintre ea și Jungkook.

https://www.allkpop.com/upload/2023/06/content/061516/1686078985-image.png

Fanii și internauții au răspuns spunând că nu trebuie să-i pară rău. Ei au comentat: ,,De ce îți pare rău? nu trebuie să îți pară.”; ,,Arată ca niște frați și sunt amândoi atât de drăguți! ”; „Nu trebuie să-ți ceri scuze.”; „Sunt ARMY, dar nu trebuie să-ți pară rău! Noi suntem, de fapt, fericiți că arăți ca Jungkook!”; „De asemenea, felul în care vorbește este atât de drăguț.”; „Chiar și fanii spun că semeni cu el! Să nu îți pară rău!” și  „Chiar arată ca el. Și e atât de drăguță!”

Puteți viziona apariția ei în emisiune mai jos:

Sursa Articol realizat de către colaboratoarea noastră, Anna B.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *