Gestul făcut de IU și Lee Jong Suk de Ziua Copilului ne încălzește inima

În onoarea Zilei Copilului sărbătorită în Coreea de Sud pe 5 mai, muzicianul și actrița IU și actorul Lee Jong Suk și-au demonstrat empatia și generozitatea prin gesturile frumoase pe care le-au făcut pentru a ajuta oamenii în nevoie. Aflați mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Pe lângă Ziua Copilului, alte două zile importante alcătuiesc „Luna familiei” în Coreea: Ziua Părinților pe 8 mai și Ziua Profesorului pe 15 mai. În cinstea acestei luni, Lee Jong Suk a donat 100 milioane KRW ₩ (aproximativ 75.000 USD) către Spitalul de Copii al Centrului Medical Asan pe 3 mai, care va sprijini cheltuielile medicale pentru copiii din familiile cu venituri mici.

Nu este prima dată când Lee Jong Suk a avut un impact pozitiv cu donația sa – el a donat și a ajutat în mod constant oamenii aflați în nevoie. Anul trecut, actorul a donat 100 milioane KRW ₩ (aproximativ 75.000 USD) către Hope Bridge Korea Disaster Relief Association pentru a ajuta persoanele afectate de incendiile forestiere. El a donat, de asemenea, 100 milioane KRW ₩ (aproximativ 75.000 USD) Fundației pentru Copii Green Umbrella pentru a ajuta tinerii să se pregătească să intre în societate ca adulți independenți.

În plus, când Covid-19 a început să se răspândească în 2020, Lee Jong Suk a donat 3.000 de piese de îmbrăcăminte de protecție medicală în valoare de 100 de milioane de woni Asociației Medicale din Coreea, pe 28 februarie, pentru a sprijini personalul medical care luptă împotriva COVID-19. Potrivit unui articol din 2020, înainte ca Lee Jong Suk să doneze îmbrăcăminte medicală Asociației Medicale din Coreea, IU făcuse și ea același lucru. Ea a donat 3.000 de piese de îmbrăcăminte medicală de protecție împreună cu mesaje calde de sprijin și încurajare personalului medical.

Cei doi au donat și au făcut fapte bune înainte de a deveni un cuplu și au continuat să facă după ce și-au confirmat relația.

Pe 5 mai, IU a pregătit pizza, băuturi și prăjituri de orez pentru studenții și profesorii de la Școala Miral, o școală specială pentru elevii cu dizabilități. S-a dezvăluit că mama lui IU a pregătit singură prăjiturile de orez, ceea ce a făcut ca cadoul să fie mai personal și mai atent.

Ideea pentru cadoul cu pizza a venit atunci când IU și-a oferit talentul voluntar luna trecută, performând într-o melodie numită „A Footstep” pentru Miral School. Cântecul a transmis încurajări elevilor de la Școala Miral și oamenilor care i-au susținut. De atunci, IU a susținut continuu Școala Miral, trimițându-le un camion cu gustări în timpul filmării videoclipului pentru „A Footstep” în martie, ducând la surpriza petrecerii cu pizza din această lună.

Văzându-i pe IU și pe Lee Jong Suk amândoi contribuind pentru Ziua Copilului, ne inspiră pe toți și arată ce oameni buni sunt și câtă influență au – ca indivizi și chiar mai mult ca cuplu.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *