Iată ce face distribuția îndrăgitului serial „The Heirs”, un deceniu mai târziu

„The Heirs” este unul dintre cele mai cunoscute seriale coreene și cu siguranță mulți dintre noi ne gândim cu nostalgie la această dramă. Au trecut deja zece ani de când ,,The Heirs”  (cunoscut și sub numele de ,,The Inheritors”) a fost declarată în 2013 una dintre cele mai urmărite k-drame ale anului, iar distribuția este îndrăgită și astăzi. Iată ce au mai făcut actorii din distribuție în acești ani.

„The Heirs” a distribuit un afiș promoțional pentru spectacol. | HBO Max

Drama romantică urmărește viața unor liceeni bogați de la Liceul Jeguk, incluzându-i pe Kim Tan (interpretat de Lee Min Ho ) și Choi Yong Do (interpretat de Kim Woo Bin ), care se îndrăgostesc de Cha Eun Sang (rol interpretat de Park Shin Hye).

Actorii principali au fost susținuți de o distribuție de actori secundari foarte buni, printre care se numără și Krystal din f(x) , Kim Ji Won , Kang Minhyuk de la CNBLUE, Kang Ha Neul , Choi Jin Hyuk și Park Hyung Sik.

Iată ce a mai făcut distribuția recent!

  1. Park Hyung Sik
Park Hyung Sik în rolul lui Yoon Chan Young în „The Heirs” (2013)

Actorul Park Hyung Sik și-a început cariera ca membru al ZE:A , debutând cu grupul în 2010, înainte de a obține primul său rol de actorie în filmul SBS ,,I Remember You”, în 2012.

A deținut o serie de roluri secundare, inclusiv în ,,The Heirs”, înainte de a dobândi primul său rol principal în drama  de succes JTBC ,,Strong Woman Do Bong Soon”, în 2017. Acest rol l-a propulsat în postura de vedetă internațională și l-a făcut foarte îndrăgit printre fanii serialelor coreene.

Actrița Park Bo Young și Park Hyung Sik, într-o imagine din drama „Strong Woman Do Bong Soon”

În 2019, a debutat în primul său lungmetraj, ,,Juror 8”, iar rolul i-a adus premiul de „Best New Actor”, la cea de-a ,,39-a ediție a premiilor Asociației Coreene a Criticilor de Film”.

Park Hyung Sik s-a înrolat în armată în 2019 și a fost eliberat oficial în 2021; a revenit la actorie în același an.

Cel mai recent, el a apărut alături de alți membri ai echipei Wooga, BTS ‘s V, Choi Woo Shik , Peakboy și Park Seo Joon în serialul de realitate  Disney+ ,,In The Soop: Friendcation.

(De la stânga la dreapta) V din BTS, Choi Woo Shik, Peakboy, Park Hyung Sik și Park Seo Joon | Disney+

În prezent, el joacă în drama istorică tvN Our ,,Blooming Youth”.

Park Hyung Sik în „Blooming Youth” | @phs1116/Instagram
  1. Choi Jin Hyuk
Choi Jin Hyuk ca Kim Won în „The Heirs”

Choi Jin Hyuk a avut un rol memorabil ca fratele mai mare al lui Kim Tan (Lee Min Ho) în ,,The Heirs”. Cariera actorului veteran a început în 2006, după ce a câștigat popularul program de talente ,,Survival Star Audition”.

De când k-drama s-a încheiat, a jucat în numeroase drame și filme, inclusiv ,,Pride And Prejudice”, ,,Tunnel” și Justice”. El va juca în viitoarea dramă  MBC, ,,Numbers”, alături de L din trupa INFINITE  (cunoscut și sub numele de Park Myung Soo), care urmează să fie lansată în acest an.

Choi Jin Hyuk în 2022 | @real_jinhyuk/Instagram
  1. Kang Ha Neul
Kang Ha Neul în rolul lui Lee Hyo Shin din „The Heirs”s

Kang Ha Neul l-a jucat pe Lee Hyo Shin în The Heirs. De atunci, a apărut în multe drame coreene notabile, cum ar fi Moon LoversScarlet Heart RyeoMidnight Runners și rolul său apreciat de critici din  When The Camellia Blooms, în 2019.

When The Camellia Blooms  a marcat revenirea lui Kang Ha Neul la actorie după înrolarea sa militară, în timpul căreia a fost numit ambasador onorific al Administrației Forței de Muncă Militară.

Talentatul actor urmează să joace în viitoarea comedie romantică ,,30 Days”, alături de co-starul Jung So Min, cu care a jucat și în filmul ,,Twenty” din 2015.

Kang Ha Neul în 2023 | @kanghaneul_official/Instagram
  1. Kang Minhyuk
Kang Minhyuk ca Yoon Chan Young în „The Heirs”

Kang Minhyuk din CNBLUE a fermecat internauții cu apariția sa ca iubitorul Yoon Chan Young din The Heirs.

Și-a făcut debutul în actorie în 2011 și a continuat să promoveze ca baterist și vocalist al trupei CNBLUE, în timp ce urmărea roluri în televiziune și film.

Kang Minhyuk din CNBLUE în 2013.

După ce a apărut în ,,The Heirs”, a luat o pauză de trei ani de la actorie și s-a întors în 2016 cu k-drama ,,Entertainer”. În 2017, a obținut primul său rol principal într-o k-dramă, ca Kwak Hyun, în ,,Hospital Ship”, pentru care a fost nominalizat la „Premiul de excelență – Actor într-o miniserie”, la ,,Cea de-a 36-a ediție a MBC Drama Awards” .

Afiș promoțional pentru „Hospital Ship”

De la sfârșitul serviciului militar în 2020, a continuat cu actoria și a apărut recent ca arbitru de talente alături de colegii săi, membri CNBLUE,  Yonghwa și Jungshin, în ,,The Idol Band: Boy’s Battle”, un reality show creat de  FNC Entertainment.

(De la stânga la dreapta) Minhyuk, Yonghwa și Jungshin din CNBLUE în 2023 | @mr_kanggun/Instagram

CNBLUE și-a sărbătorit recent cea de-a 13-a aniversare.

  1. Kim Ji Won
Kim Ji Won ca Yoo Rachel în „The Heirs”

Kim Ji Won și-a început cariera ca și cântăreață de rezervă și a obținut primul său rol de actorie în filmul ,,Romantic Heaven” din 2011, după ce a apărut în prealabil în diferite reclame.

Rolul ei de Yoo Rachel din The Heirs i-a adus actriței primul ei premiu major pentru o dramă, „New Star Award”, la SBS Drama Awards. Și-a continuat cariera cu rolurile de succes din ,,Descendents of the Sun” și  ,,Fight For My Way”.

Kim Ji Won ca Choi Ae Ra în „Fight For My Way” (2017)

Recent, Kim Ji Won a jucat în drama foarte apreciată ,,My Liberation Notes” (cunoscută și sub numele de My Liberation Diary). De asemenea, urmează să apară în rolul unei moștenitoare într-o nouă dramă din a doua jumătate a anului 2023.

Kim Ji Won în 2022 | @geewonii/Instagram
  1. Krystal
Krystal ca Lee Bo Na în „The Heirs”

Prima apariție a lui Krystal într-o emisiune  de televiziune a fost în ,,High Kick 3:  Revenge of the Short Legged”. Rolul ei din The Heirs  i-a adus atât ei, cât și lui Minhyuk din CNBLUE premiul de „Cel mai bun cuplu pe ecran” la  premiile ,,DramaFever ” din 2013.

Krystal (stânga) și Kang Minhyuk (dreapta) în „The Heirs”

De la The Heirs, Krystal a continuat promoțiile cu f(x) până la ultima lor performanță la SM TOWN Live 2019 din Tokyo .

De asemenea, a apărut atât într-un reality show alături de sora ei, Jessica, ,,Jessica & Krystal”, cât și în numeroase drame, făcându-și drumul către roluri principale, inclusiv în drama ,,The Player”,  din 2018.

În cel mai recent rol al lui Krystal, ea a jucat alături de actorul Kim Jae Wook în ,,Crazy Love”. 

Krystal a rămas o celebritate căutată pentru brand-uri și a fost numită de curând ambasador global al Pomellato, în luna  ianuarie a acestui an.

Krystal pentru Pomellato în 2023 | @vousmevoyez/Instagram
  1. Kim Woo Bin
Kim Woo Bin în rolul lui Choi Young în „The Heirs”

Kim Woo Bin l-a interpretat pe Choi Young Do în The Heirs, și și-a portretizat cu experiență personajul său de tip dur și neînțeles.

Kim Woo Bin și-a început cariera de model în 2009 și s-a îndrăgostit rapid și de actorie. Popularitatea sa a crescut vertiginos în 2013, după ce a jucat în ,,The Heirs” și  ,,School 2013”. În același an, a obținut primul său rol de film și a devenit gazdă la ,,M Countdown”.

Choi Woo Bin în perioada în care a fost MC la „M Countdown”

El a continuat să obțină roluri în filme și drame alături de alți actori de renume, inclusiv în filmul ,,Master” din 2016, alături de Lee Byung Hun. 

În 2017, Kim Woo Bin a intrat în pauză în urma unui diagnostic de cancer nazofaringian. În prealabil, a încheiat cu succes tratamentul pentru a-și relua activitățile în 2020 cu filmul SF ,,Alienoid”.

Afiș promoțional pentru „Alienoid” | IMDb

Kim Woo Bin a revenit în televiziune anul trecut cu drama ,,Our Blues”, care a venit cu o distribuție plină de staruri, incluzându-i pe Lee Byung Hun,  Cha Seung Won,  Uhm Jung Hwa , Han Ji Min, Lee Jung Eun, și iubita de multă vreme a lui Kim Woo Bin, celebra actriță Shin Min Ah.

La sfârșitul anului trecut, Kim Woo Bin și Krystal de la f(x) le-au oferit fanilor o mini reuniune The Heirs, la un eveniment Ralph Lauren din California, când au fost așezați împreună ca ambasadori ai brand-ului și au pozat cu nerăbdare pentru fotografii.

Kim Woo Bin (stânga) și Krystal (dreapta) la evenimentul „Ralph Lauren” în 2022 | @____kimwoobin/Instagram

De curând, s-a anunțat faptul ca Kim Woo Bin va juca în următoarea dramă originală Netflix ,,Black Knight”, care se așteaptă să fie lansată în decursul acestui an.

  1. Park Shin Hye
Park Shin Hye în rolul lui Cha Eung Sang în „The Heirs”

Înainte de The Heirs, Park Shin Hye jucase deja în câteva k-drame preferate de fani, precum ,,You’re Beautiful” și ,,Heartstrings”. După The Heirs , ea a apărut în mai multe drame și filme memorabile, inclusiv ,,Pinnochio”, ,,The Doctors”, ,,Memories of Alhambra”, ,,The Call”, ,,#Alive” și multe altele.

Park Shin Hye (stânga) și Hyun Bin (dreapta) | IMDb

În 2022, actrița s-a căsătorit cu colegul ei Choi Tae Joon și a născut primul lor copil în mai 2022.

Park Shin Hye (stânga) și Choi Tae Hoon (dreapta) | @salt_ent/ Instagram

Fericitul cuplu a fost văzut recent la o întâlnire publică în Hawaii pentru a sărbători prima aniversare a nunții. Netizenul care  i-a observat nu s-a putut abține să vorbească despre cât de normali păreau cei doi actori.

,,Aproape că am plâns după ce i-am văzut. Park Shin Hye a fost o actriță umilă și cu picioarele pe pământ, care mi-a strâns prima mâna pentru a-și lua rămas bun. Park Shin Hye este atât de modestă, iar Choi Tae Joon este atât de chipeș.”

— Netizen

Park Shin Hye va apărea alături de fostul membru al distribuției The Heirs, Park Hyung Sik, în noua k-dramă ,,Doctor Slump”, mai târziu în acest an.

Park Shin Hye în 2023 | @ssinz7/Instagram
  1. Lee Min Ho
Lee Min Ho în rolul lui Kim Tan în „The Heirs”

Lee Min Ho a avut o carieră consacrată înainte de a se alătura distribuției ,,The Heirs”, după ce a apărut în rolul lui Gu Jun Pyo în celebra k-dramă ,,Boys Over Flowers”, din 2009 , care a fost o adaptare după populara manga japoneză  Hana Yori Dango.

Cariera sa de început a inclus și roluri principale în dramele ,,Personal Taste” și  ,,City Hunter”, care au contribuit la consolidarea statutului lui Lee Min Ho de megastar Hallyu.

Afiș promoțional pentru „Boys Over flowers”

După ce a jucat în The Heirs, Lee Min Ho a continuat să aibă roluri principale în film și televiziune, incluzând ,,Gangnam Blues”, ,,Bounty Hunters”, ,,The Legend of the Blue Sea” și ,,The King: Eternal Monarch”.

În 2022, Lee Min Ho a participat la nunta colegei sale, co-starul The Heirs, Park Shin Hye, și ,,și-a luat rămas bun” hilar de la dragostea lui de pe ecran, în cel mai Kim Tan mod posibil. El a postat o fotografie de la nuntă cu caption-ul: „Te felicit? ”

Lee Min Ho la nunta lui Park Shin Hye în 2022 | @actorleeminho/Instagram

Talentul, faima, proporțiile asemănătoare unui model și aspectul frumos ale lui Lee Min Ho l-au făcut, de asemenea, o alegere de top pentru reclame de brand-uri, incluzând faptul că a devenit ambasador Louis Vuitton, în 2021.

Talentatul actor l-a interpretat recent pe Koh Hansu în drama ,,Pachinko” și va juca în viitorul serial ,,Ask The Stars”  (cunoscut și sub numele de  When The Stars Gossip).

Lee Min Ho în 2023 | @actorleeminho/Instagram

Sursa

Articol scris de colaboratoarea noastră, Ana B.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *