6 lansări solo care au devenit virale în 2022

2022 a fost anul grupurilor de fete în K-pop, dar nici artiștii solo nu s-au lăsat mai prejos. Fanii K-pop au fost nerăbdători să vadă ce vor aduce nou soliștii și nu au fost dezamăgiți. K-pop ne-a oferit o mulțime de lansări solo uimitoare anul trecut. Numeroși artiști și-au făcut debutul solo, iar multe piese ne-au uimit și chiar au devenit virale printre fanii K-Pop și nu numai. 

Iată cele mai virale piese solo lansate în 2022.

INVU – Taeyeon

Taeyeon de la Girls’ Generation este una dintre cele mai de succes și mai populare soliste K-Pop. La începutul lui 2022, s-a întors cu al treilea album de studio, „INVU”. Single-ul principal al albumului, intitulat „INVU”, s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare lansări solo ale anului. Piesa a ajuns pe primul loc în toate topurile și a devenit prima melodie a anului care a obținut Perfect All-Kill. Notele înalte puternice și magnifice ale lui Taeyeon, împreună cu versurile frumoase ale piesei cu influențe house și dance, i-au adus primul Perfect All Kill din cariera ei.

POP! – Nayeon

Solista principală a trupei TWICE, Nayeon, este primul membru al grupului care a debutat solo. Ea și-a făcut debutul pe 24 iunie 2022, cu primul ei mini album, „IM NAYEON”. Piesa de titlu, „POP!” a devenit una dintre cele mai virale lansări K-pop din 2022. Melodia este foarte captivantă, iar conceptul videoclipului țipă TWICE și Nayeon. Pe YouTube, videoclipul a ajuns la peste 167 de milioane de vizualizări până în prezent. A fost unul dintre cele mai reușite debuturi solo, iar mulți fani și artiști K-pop preluat popular dans din videoclipul piesei.

BTBT – BI

BI, care și-a făcut debutul solo în 2021, și-a lansat al doilea album, „Love or Loved Part.1”, în 2022. Una dintre melodiile B-side ale albumului, „BTBT”, a devenit virală printre internauți și a ajuns să fie una dintre cele mai bune melodii solo ale anului, fiind cea mai difuzată piesă solo pe Spotify până în prezent. Videoclipul piesei „BTBT” a adunat peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube.

PSY – That That

Legenda K-pop PSY a revenit în industria muzicală după cinci ani de pauză. Și-a lansat albumul complet „PSY 9TH” în aprilie. Rapperul de la BTS, Suga, a fost prezent pe single-ul principal al albumului, „THAT THAT”. Această colaborare a două figuri populare K-pop a devenit virală la scurt timp după ce a fost lansată și a devenit una dintre cele mai populare melodii K-pop lansate în 2022. Până acum, videoclipul pentru „THAT THAT” de pe YouTube se apropie de 400 de milioane de vizualizări.

ZICONew Thing

În Coreea de Sud, „NEW THING” este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare și virale single-uri solo din 2022. Piesa a fost lansată de ZICO pentru „Street Man Fighter”, în colaborare cu Homies. Pe YouTube, piesa a ajuns la peste 35 de milioane de vizualizări. „NEW THING” a crescut tot mai mult în popularitate, a ajuns pe primul loc în toate topurile și, în cele din urmă, a obținut Real Time All-Kill.

ZOOM – Jessi

Jessica Ho, cunoscută popular ca Jessi, este o artistă solo din a doua generație de K-pop. Ea a revenit pe 13 aprilie 2022, cu single-ul „ZOOM”. Versurile și ritmurile captivante ale melodiei au făcut-o să devină virală pe platforme precum TikTok. Pe lângă TikTok, oamenii au început să posteze videoclipuri cu melodia pe Instagram sau alte rețele de socializare. Piesa a câștigat rapid popularitate, devenind cea mai ascultată melodie a lui Jessi pe Spotify. În plus, videoclipul a ajuns la peste 155 de milioane de vizualizări pe YouTube.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *