Shin Ye Eun îşi promovează cu entuziasm casa de oaspeți în drama „The Secret Romantic Guesthouse”

Pregăteşte-te pentru a vedea prima dramă istorică a lui Shin Ye Eun!

„The Secret Romantic Guesthouse” de la SBS (cunoscută anterior ca „The Love Story of Flower Scholars”) este o dramă romantică misterioasă care spune povestea a patru tineri: Yoo Dan Oh, proprietara casei de oaspeți Yihwawon, şi cei trei studenți cunoscuți drept cărturarii florilor.

Înaintea premierii dramei, SBS a dezvăluit primele imagini încântătoare ale lui Shin Ye Eun în rolul lui Yoon Dan Oh. Fotografiile o arată pe Yoon Dan Oh pe stradă, având în mâini un afiş mare. Cu un chip strălucitor, Yoon Dan Oh arată foarte determinată în în încercarea de a atrage oaspeți.

Despre decizia ei de a fi protagonista dramei „The Secret Romantic Guesthouse”, Shin Ye Eun a comentat: „Toate rolurile o direcție clară, iar drama combina genuri multiple, aşa că m-am gândit că ar fi o experiență încântătoare”.

Shin Ye Eun a descris-o, de asemenea, pe Yoon Dan Oh ca „o frmusețe măiestuasă” şi a adăugat: „Este semnificativ pentru că este prima mea dramă istorică. E un proiect la care țin foarte mult pentru că mi-am dăruit toată sinceritatea şi puterea în timpul filmărilor. Sunt nerăbdătoare să îl arăt spectatorilor în curând. Sper să râdeți şi să vă bucurați de „The Secret Romantic Guesthouse”.

Producătorii au comentat: „Prin rolul ei Shin Ye Eun arată ce însemnă să dezvălui cu adevărat mai multe laturi ale personalității unui personaj. Extraordinara capacitate de expresie a lui Shin Ye Eun i-a pe toți membrii echipei la fiecare filmare, dăruind telespectatorilor râsete şi emoții înduioşătoare.”

Iată aici un preview al drame „The Secret Romantic Guesthouse”, care va avea premiera în 20 martie:

Între timp, o puteți vedea pe Shin Ye Eun în  „He Is Psychometric“.

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Sursa: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *