8 seriale coreene de vizionat în februarie 2023

Februarie 2023 a marcat întoarcerea mai multor K-drame de succes, inclusiv Big Bet și Island, sau seria din 2021 Taxi Driver, care revine și va continua să-i urmărească pe angajații Rainbow Taxi Company în timp ce încearcă să îndrepte greșelile societății.

Iată o listă de drame care merită urmărite luna aceasta:

1. Our Blooming Youth

Distribuția: Park Hyung Sik, Jeon Seo Nee, Pyo Ye Jin, Lee Tae Sun 
Unde o puteți viziona: 
 Prime Video

Intriga: După ce devine noul prinț moștenitor, Lee Hwan se lovește de un blestem misterios, iar Min Jae Yi devine brusc suspectă atunci când familia ei este ucisă. Lee Hwan suferă în tăcere din cauza blestemului în timp ce Min Jae Yi încearcă să-și reabiliteze numele. Perechea ajunge să lucreze împreună pentru a se proteja reciproc și pentru a găsi adevărul din spatele blestemului și al crimelor. Tot procesul acesta duce inevitabil la sentimente de iubire între cei doi.

2. Love To Hate You

Distribuția:  Teo Yoo, Kim Ji Hoon , Kim Ok Bin
Unde o puteți viziona: 
 Netflix

Pentru o femeie avocat care disprețuiește să piardă în fața bărbaților și un actor de top care nu are încredere în femei, dragostea nu înseamnă nimic – până când împrejurimile în forțează să petreacă timp unul cu celălalt.

3. The Heavenly Idol

Distribuția: Kim Min Kyu , Go Bo Gyeol, Lee Jang Woo 
Unde o puteți viziona:  
Viu

Adaptat după un webtoon și roman web popular, The Heavenly Idol spune povestea Marelui Preot Rembrary, care într-o zi se trezește brusc în trupul artistului Woo Yeon Woo, membru al grupului Wild Animal.

4. Big Bet Part 2

Distribuția:  Choi Min Sik, Son Suk Ku, Lee Dong Hwi, Heo Sung Tae
Unde o puteți viziona: 
 Disney+

Deși știm că seria a fost prelungită, tot ce știm în acest moment este că povestea lui Moo-sik va continua să se desfășoare. Așteptați-vă ca multe dintre personaje să se întoarcă pentru partea a doua, dezvăluind mai multe abuzuri ale lui Moo-sik și oferind un background pentru jucători intriganți precum Sang-gu.

5. Taxi Driver 2

Distribuția: Lee Je Hoon , Kim Eui Sung, Pyo Ye Jin 
Unde o puteți viziona:  Viu

Bazat pe popularul webtoon cu același nume, Taxi Driver este o dramă despre un șofer de taxi misterios care oferă răzbunare în numele victimelor care nu pot obține dreptate prin mijloace legale.

6. Unlocked 

Distribuția: Lee Je Hoon, Kim Eui Sung, Pyo Ye Jin 
Unde îl puteți viziona:  
Netflix

Viața unei femei este dată peste cap când un bărbat periculos îi găsește telefonul mobil pierdut și îl folosește pentru a-i urmări fiecare mișcare.

7. Call It Love (22 februarie)

Distribuția:  Kim Young Kwang, Lee Sung Kyung , Sung Joon, 
Unde o puteți viziona:  
Disney+

Cu o poveste despre legături de familie, minciuni și răzbunare, această dramă romantică neconvențională urmărește relația dintre o fiică îndurerată și fiul amantei tatălui ei.

8. Island Part 2

Distribuția: Kim Nam Gil, Lee Da Hee, Cha Eun Woo , Sung Joon 
Unde o puteți viziona: 
 Prime Video

O fantezie ciudată, dar captivantă, plină de acțiune, în care binele se luptă cu răul, iar personajele împărtășesc soarta salvării lumii în detrimentul vieții lor.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *