OST-uri romantice de ascultat pentru Ziua Îndrăgostiților!

Valentine’s Day” pentru coreeni este puțin diferită de ceea ce suntem noi obișnuiți. Fetele dăruiesc ciocolată persoanei pe care o plac, o iubesc sau o admiră în această zi și așteaptă până în ziua de “White Day” să primească cadouri înapoi din partea băieților. Pentru că este o zi când sărbătorești iubirea, am ales câteva piese romantice din serialele coreene pe care să le asculți atunci când te gândești la persoana iubită sau când îți petreci timpul împreună cu partenerul tău.

  1. Jessi-My Romeo (Cinderella and the Four Knights)

Cât de frumoasă este prima iubire! O declarație de dragoste plină de speranță și sinceritate, așa pot descrie această melodie. Jessi are o voce puternică, dar și melodioasă, cu siguranță te va face să te simți fericit. Cinderella and the Four Knights este povestea unei fete sărace ce ajunge să locuiască cu moștenitorii unui “chaebol” și bodyguard-ul lui. Un serial romantic ce merită să fie vizionat.


2. Lyn-My Destiny (My love from the Star)

Nostalgie și dor, două emoții importante atunci când ești departe de persoana iubită. Melodia îți încălzește sufletul, de așteptat din partea lui Lyn, cu vocea ei angelică nu ar fi putut ieși decât o capodoperă. Dacă nu ai văzut My love from the Star, îți pot spune că este diferit față de majoritatea dramelor coreene pe care le-ai vizionat. Cu siguranță îi vei simți lipsa, atunci când ajungi la finalul ultimului episod.


3.Punch, Loco-Say Yes (Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo)

Momentul acela când realizezi că te îndrăgostești de cineva este prețios. Când treci peste obstacole și greutăți doar ca să fii cu persoana iubită, se creează o legătură greu de rupt. Moon Lovers este și va fi mereu serialul meu preferat. Poveștile de dragoste din acest serial îți vor da fluturi în stomac și actorii sunt pur și simplu adorabili.


4. Soyou-I Miss You (Goblin)

Ideea unei iubiri care va ține pentru totdeauna ne încântă. Cei care sunt predestinați să fie împreună se vor întâlni într-o altă viață și se vor îndrăgosti mereu unul de altul. Romantic, nu? Două povești de dragoste pline de aventură și speranță ce trec peste noțiunea de timp și spațiu, având o legătură puternică ce te face să crezi că o asemenea iubire chiar există. Un serial fantastic!


5. Gfriend-Wanna Be (What’s Wrong with Secretary Kim)

Fetele din grupul kpop Gfriend sunt adorabile. Melodia lor te face să dansezi și să ai o dispoziție bună. Iubirea inocentă sau prima iubire domină ca temă principală. What’s wrong with Secretary Kim este o comedie romantică pe care am văzut-o de nenumărate ori. O dată ce vizionezi această serie nu poți să te abții să nu revezi momentele preferate.

Sunt foarte multe OST-uri romantice mulțumită serialelor coreene, eu am ales preferatele mele iar restul sper că le veți descoperi voi. Vă doresc un Valentine’s Day plin de iubire!

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *