Jennie din BLACKPINK ne împărtășește rutina ei de îngrijire a pielii

V-ați întrebat vreodată cum pot arată idolii noștri k-pop preferați atât de imaculat în orice moment, chiar și fără machiaj? În ciuda programelor lor agitate, care sunt pline de lansări de albume, concerte și multe altele, aceste vedete își strecoară timp și pentru a se răsfăța și îngriji. Acest lucru include respectarea religioasă a unui regim de îngrijire a pielii – deoarece pielea frumoasă necesită un angajament, nu un miracol. Un astfel de idol k-pop, care știe prea bine aceste aspecte, este Jennie din BLACKPINK, care și-a nimerit în mod clar rutina de îngrijire a pielii, evidentă prin pielea ei moale ca de bebeluș și farmecul tineresc.

Membrele grupului k-pop BLACKPINK sunt cunoscute nu numai pentru corpul lor zvelt și frumusețea perfectă, ci și pentru pielea lor ca de sticlă și luminoasă chiar și în zilele obișnuite.

La fel ca Lisa, Jennie din BLACKPINK e atentă cu pielea ei și, din fericire, suficient de generoasă pentru a-și împărtăși sfaturile și secretele de frumusețe pe rețelele de socializare și interviuri, iar noi abia așteptăm să le încercăm. Continuați să citiți pentru a afla totul despre rutina de îngrijire a pielii a lui BLACKPINK Jennie, care este relativ ușor de implementat zilnic.

Jennie de la BLACKPINK urmează această rutină ușoară și eficientă de îngrijire a pielii

  •  FTW cu dublă curățare
https://images.lifestyleasia.com/wp-content/uploads/sites/6/2023/02/07152212/BLACKPINK-Jennie-skincare-routine-glass-skin-smooth-flawless-k-beauty-products-jennyrubyjane-cleanser-645x806.jpg

Curățarea dublă înseamnă să vă tamponați fața de două ori, mai întâi cu un demachiant pe bază de ulei, iar după aceea să o rotunjiți cu o dischetă umedă. În emisiunea coreeană  ,,Get it Beauty”, Jennie a  împărtășit faptul că astfel se asigură că nu mai rămâne nicio substanță de machiaj pe fața ei înainte de a merge la culcare.

Jennie se bazează pe măști pentru acea strălucire de neegalat

Membra BLACKPINK a vorbit odată despre dependența ei mare de măști, folosind două pachete faciale pe zi pentru a obține rezultate îmbunătățite. Cu toate acestea, și-a redus utilizarea măștilor de-a lungul timpului și a trecut la îmbunătățirea dietei. La fel ca Jennie, și colega ei, Jisoo, folosește măști.

Exfoliază pielea cu săruri de baie

Ritualurile de autoîngrijire ale lui Jennie nu se rezumă doar la chipul ei, fiind în egală măsură înclinată spre îngrijirea corpului. Idolul folosește săruri de baie pentru a-și exfolia pielea, folosind apoi o cremă hidratantă pentru a păstra netezimea intactă.

Rutina de îngrijire a pielii a lui Blackpink Jennie

Jennie se concentrează mai mult pe dietă decât pe produse de înfrumusețare

În timp ce îngrijirea pielii voastre la nivel de suprafață este esențială, nu poți obține o strălucire naturală fără a avea grijă și de dietă. Ce intră în interiorul corpului tău se reflectă în cele din urmă pe fața ta, nu-i așa? Jennie urmează o dieta sănătoasă, începând ziua cu un suc detox si supa de colagen de picioare de pui.

La fel ca și alte membre din BLACKPINK, Jennie nu se sfiește să mănânce mâncare fără să-și facă griji în privința greutății. Cu toate acestea, ea încearcă să elimine alimentele sărate pentru a preveni balonarea, optând în schimb pentru sucuri proaspete și verzi. Instagramul ei este dovada!

Menține problemele de îngrijire a pielii la distanță, făcând sală

BLACKPINK Jennie rutina de îngrijire a pielii piele de sticlă netedă fără cusur produse k-beauty jennyrubyjane exerciții antrenament pilates

Antrenamentul nu numai că ajută la obținerea unui corp bine tonifiat, dar îmbunătățește fluxul sanguin și starea de spirit generală, care în cele din urmă se reflectă asupra pielii tale. Jennie tratează fanii cu sesiunile ei de flying yoga și pilates pe Instagram, motivându-i pe BLINKS să-și pună trupurile în mișcare.

Îmbunătățirea circulației sângelui ajută la obținerea unei pieli mai clare/fără toxine. Antrenamentul reduce, de asemenea, cortizonul, care poate diminua și mai mult erupțiile legate de stres.

Articol scris de colaboratoarea noastră Ana B. Sursa: Koreaboo.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *