Jungkook și V din BTS fac istorie cu primul live pe Instagram al grupului

Cei mai tineri membri ai trupei BTS radiază cu adevărat energia haotică pe care o au frații! Jungkook și V au avut întotdeauna o prietenie de neclintit. Încă de la debut, ei i-au făcut pe ARMYs să râdă prin interacțiunile lor și și-au prezentat relația ca fiind una cu adevărat haotică.

Jungkook de la BTS (stânga) și V (dreapta) | @jungkook.97/Instagram

Recent, membrii au iscat o adevărată isterie pe internet printr-un broadcast comun, însă acesta nu a fost fără problemele lui.

Pe 2 februarie (KST), Jungkook s-a întors pe Weverse și a început un live pe Instagram, unde a făcut puțin karaoke, a discutat cu fanii și a dezvăluit că a făcut live-ul fără permisiunea companiei. 

| BTS/Weverse

În timpul broadcast-ului, împreună cu comentariile liderului RM, ARMYs au fost șocați când V a început să lase o mulțime de comentarii, inclusiv unul în care spunea că ar trebui să facă un live pe Instagram împreună.

BTS/Weverse

Bineînțeles, ARMYs de abia așteptau acest lucru și, ceea ce își doresc, BTS le oferă.

Jungkook a oprit instantaneu transmisiunea pe Weverse și s-a îndreptat către Instagram pentru primul live al lui BTS. Cu toate acestea, speranțele de a face unul cu V păreau imposibile la început, deoarece Jungkook nu a putut găsi o modalitate de a-l adăuga pe V, având în vedere numărul mare de solicitări de la ARMYs.

Trebuie să fi fost ziua norocoasă a lui ARMYs, pentru că la scurt timp după ce Jungkook a încheiat transmisiunea, s-a întors alături de V! Cei mai tineri membri ai grupului au făcut istorie cu primul live pe Instagram al grupului BTS și de asemenea, cu primul live pe Instagram cu doi membri.

Odată ce și-au dat seama cum funcționează lucrurile și minus un moment în care V a dispărut, transmisiunea în direct a fost plină de haos!… Fie că era vorba de Jungkook și V care îl alintau și lingușeau pe Bam …

| @jungkook.97/Instagram

Sau V, încurcându-se cu filtrele…

| @jungkook.97/Instagram

Sau pur și simplu ei, trăind cea mai bună viață a lor, precum prietenii la cataramă, a fost cu adevărat un moment de neuitat pentru ARMYs din întreaga lume.

| @jungkook.97/Instagram

După ce V a părăsit transmisiunea în direct, internetul a intrat într-un colaps, iar ARMYs au împărtășit că au luat parte la istorie, urmărindu-l atât pe Jungkook, cât și pe V, pe live-ul de pe Instagram.

Chiar și după haosul care a urmat, Jungkook s-a întors înapoi pe Weverse pentru a mai petrece ceva timp cu ARMYs…

| BTS/Weverse

Acest lucru a arătat cât de mult își iubesc membrii din BTS fanii și faptul că ar fi dispuși să stea târziu în noapte și până dimineața devreme pentru a discuta cu fanii…

Articol scris de colaboratoarea noastră, Anna.

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *