6 K-Drame subapreciate din 2022 pe care, poate, le-ai pierdut

Anul 2022 ne-a adus multe seriale coreene de mare succes, care au cucerit lumea și s-au bucurat de apreciere internațională, dar au fost și destule drame care nu au obținut recunoaşterea meritată, în ciuda distribuției şi a scenariilor excelente. Există câteva K-drame pe care e posibil să le fi trecut cu vederea anul trecut şi pe care, poate, merită osteneala de a le trece pe lista de vizionare!

BLOODY HEART

Avându-i în rolurile principale pe Lee Joon în rolul regelui Lee Tae şi Kang Han Na în rolul lui Yoo Jung, acest serial istoric portretizează dragostea acestora în ciuda faptului că cei doi nu pot fi impreună. Este prezentată, de asemenea, o bătălie politică ce îl implică pe Park Gye Won (Jang Hyuk) şi Lee Tae.

„Bloody Heart” a făcut inimile tuturor celor ce au urmărit-o să tresară. Iminenta distrugere a regatului şi îngrijorarea regelui Lee Tae şi a lui Yoo Jung par greu de suportat. Este un serial care începe cu un ton foarte întunecat şi o poveste ce prevesteşte moartea regelui şi a iubitei sale. Serialul te va captiva iar scenariul este extraordinar!

WEAK HERO CLASS 1

„Weak Hero Class 1” este o dramă web inspirată de webtoon-ul cu acelaşi nume. Serialul îi are ca protagonişti pe Park Ji Hoon în rolul lui Yeon Si Eun, Choi Hyun Wook în rolul lui Ahn Su Ho şi Hong Kyung în rolul lui Oh Bum Seok. Cei trei studenți se unesc pentru a lupta împortiva unor criminali din cartierul lor.

Serialul este foarte popular în Coreea ca rezultat al succesului webtoon-ului, dar la nivel internațional nu s-a bucurat de atâta popularitate. Totuşi, apariția lui Park Ji Hoon în acest rol deosebit i-a adus foarte mult respect şi apreciere. Personajul Yeon Si Eun este unul foarte complex, dar l-a putut interpreta fără efort. Povestea complicată şi neaşteptată se desfășoară perfect, fiind foarte anticipată de telespectatori.

THROUGH THE DARKNESS

„Through The Darkness” îl are ca protagonist pe Kim Nam Gil interpretându-l pe Song Ha Young, un polițist care este cooptat în echipa de Analiză Comportamental Criminală ca rezultat a inteligenței sale strălucite. Serialul se bazează pe povestea reală al primului profiler din Coreea de Sud şi îi duce pe telespectatori într-o călătorie prin diverse cazuri de omucidere pe care acesta le-a rezolvat.

Misterul acestui serial este motivul pentru care merită toată publicitatea. Nu doar că se bazează pe fapte reale, dar să îl vezi pe Kim Nam Gil trecând de la a fi un polițist normal la a deveni un detectiv de analiză comportamentală este povestea perfectă. E foarte uşor să îi încurajezi succesul şi capacitatea de a rezolva diferite cazuri. Este o poveste cu adevărat captivantă despre un erou neajutorat pe care nu o poți pierde!

LOVE IS FOR SUCKERS

Lee Da Hee o interpretează pe Goo Yeo Reum, o producatoare pentru reality show-uri, în timp ce Choi Si Won îl interpretează pe Park Jae Hoon, un chirurg plastician. Cei doi au fost cei mai buni prieteni de când se cunosc şi s-au sprijinit unul pe celălalt trecând peste toate obstacolele vieții. Deşi sunt foarte apropiați, niciodată nu au avut sentimente unul pentru celălalt, până acum.

Nimeni nu s-ar fi putut aştepta ca acest serial să fie atât de bun, dar este. Unul dintre principalele motive pentru care este atât de bun, este chimia dintre Choi Si Won şi Lee Da Hee. Să îi vezi pe cei doi trecând de la prietenie la iubire este de-a dreptul înduioşător. Povestea lor arată relația în situații foarte realiste, cu un final fericit foarte necesar.

LOVE ALL PLAY

Park Tae Yang (Park Ju Hyun) era o cunoscută stea a badmintonului, dar, din cauza unui accident, a trebuit să abandoneze sportul. Îl cunoaşte pe Park Tae Joon (Chae Jong Hyeop), cel care, de asemenea, este jucător de badminton, dar care nu ia sportul prea în serios. Cei doi ajung să aibă o legătură foarte strânsă şi în final se îndrăgostesc.

O dramă adorabilă, în care Park Ju Hyun şi Chae Jong Hyeop le demonstrează spectatorilor că idila şi chimia lor este tot ce avem nevoie în K-dramaland. Cine ar fi crezut că o dramă despre jucători de badminton ar aduce atât de multă bucurie şi fluturi în stomac? Acest serial trebuie nepărat văzut, în special în sezonul de iarnă, căci în mod sigur îți va încălzi inima!

KISS SIXTH SENSE

Song Ji Hye o interpretează pe Hong Ye Sul, o femeie care are capacitatea de a vedea viitorul cu un sărut. Când se împiedică şi îl sărută pe şeful ei Cha Min Hoo (Yoon Kye Sang), ea observă că începe să se implice emoțional. Singura problemă este că nu prea îl suportă!

Bazat pe popularul webtoon „Kiss Sixth Scene”, acest serial este o adevărată bijuterie ce trebuie urmărită. Are o poveste unică si neaşteptată în care te vei implica total. E o plăcere să îl vezi pe Yoon Kye Sang într-un rol romantic iar îndrăgostita Seo Ji Hye este de asemenea fantastică.

Tu pe care dintre aceste drame ai văzut-o?

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *