Trei seriale coreene care îți vor rămâne în suflet!

Sunt multe tipuri de seriale coreene cu teme romantice, melodramatice, misterioase, istorice și supernaturale dar, în final, cele care contează sunt serialele de care îți aduci aminte chiar dacă au trecut ani de zile de când le-ai văzut pentru prima dată.

Aceste 3 seriale, am ajuns să le vizualizez an de an de când au apărut, pentru că au ceva aparte și diferă față de serialele coreene normale. Știu, deasemenea, că au lăsat o impresie memorabilă și altor iubitori de k-drama prin “chimia” superbă a actorilor principali și secundari.

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Acțiunea acestei drame se întâmplă în jurul lui Ha Jin, mai târziu numită Hae Soo (IU). Ea călătorește în trecut pe vremea Dinastiei Goryeo, ajungând să lucreze în palat și să cunoască toată familia regală. Treptat, începe să aibă sentimente de iubire pentru protagoniștii principali, la începutul serialului pentru al 8-lea prinț, Wang Wook (Kang Ha-Neul) și pe urmă pentru al 4-lea prinț, Wang Soo (Lee Joon-gi). Multe scene din acest serial îți evocă emoții intense și plăcute, deasemenea finalul este ceva neașteptat pentru un serial coreean.

Mr. Sunshine

Cum ar fi să trăiești într-o lume unde trebuie să lupți pentru libertatea ta? Mr. Sunshine relatează foarte bine curajul pe care l-au avut coreenii luptând pentru o viață mai bună. Într-o lume în plină schimbare, unde sclavii sunt oameni liberi și aristocrația dispare o poveste de iubire înflorește, una interzisă. Eugene Choi (Lee Byun-Hun) un soldat american de naționalitate coreeană se îndrăgostește de o nobilă, Go Ae-Shin (Kim Tae-Ri) care face parte dintr-un grup de soldați ce luptă pentru dreptate. Deși nu ajung să fie împreună este de neașteptat cât de bine se potrivesc actorii în rolurile lor.

Do you like Brahms?

Îmi place mult să ascult melodii cântate la pian, poate de aceea iubesc acest serial așa mult.
Geniu al pianului Park Joon-young (Kim Min-Jae) împreună cu Chae Song-Ah ( Park Eun-Bin) înfruntă împreună dificultățile vieții și ale relației pe care ajung să o aibă. Nu este un serial plin de evenimente, dar e plăcut pentru o zi în care vrei să simți comfort și nostalgie.

Acum mai rămâne de întrebat: ce seriale v-au rămas întipărite în minte pe care nu credeți că le puteți uita vreodată?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *