7 seriale de vară care să vă țină de cald în sezonul rece

Când vine vorba de sezonul de iarnă, toată lumea caută modalități de a se face cât mai confortabil, și ce modalitate mai bună de a face asta decât vizionarea unora dintre cele mai bune drame cu tematică de vară? Vedeți mai jos 7 seriale coreene care vă vor ține de cald în acest sezon de vacanță!

  1. Hometown Cha Cha Cha”: O fată de oraș întâlnește romantismul unui băiat de la țară! Un stomatolog dintr-un oraș mare deschide un cabinet într-un sat apropiat de pe malul mării, unde întâlnește un bărbat fermecător, care este opusul ei polar din toate punctele de vedere. O dramă romatică cu adevărat încântătoare!

2. „Age of Youth”: „Age of Youth” se concentrează pe viețile a cinci studenți, suișurile și coborâșurile vieții academice, relațiile și prieteniile care se formează între aceștia.

3. „Welcome to Waikiki 1 & 2”: „Bine ați venit la Waikiki” se concentrează pe viețile a trei bărbați, toți cu propriile lor speranțe și aspirații, aceștia trăind sub același acoperiș. Cu vise mari de a-și finanța propriul proiect de film, cei trei tineri își unesc forțele într-o afacere care nu prea profitabilă. O serie plină de comedie, umor și dragoste.

4. „Legend of the Blue Sea”: Cu doi dintre cei mai mari actori coreeni, Lee Minho și Jun Ji Hyun, „Legend of the Blue Sea” este o versiune K-drama a „Little Mermaid!”. O sirenă din perioada Joseon ajunge în Seulul de astăzi, unde se întâlnește cu un escroc care pare să aibă legături cu cineva din trecutul ei.

5. „Lovestruck in the City”: Îndrăgostit de o femeie cu spirit liber după o noapte împreună pe plajă, un arhitect pasionat își propune să se reîntâlnească cu ea pe străzile din Seul.

6. „Our Blues”: Amplasat pe minunata insulă Jeju, „Our Blues” se scufundă adânc în greutățile și luptele cetățenilor de zi cu zi. Această dramă vă va aduce cu siguranță lacrimi în ochi!

7. „Scent of a Woman”: O melodramă care cu siguranță te va atinge! După ce primește o veste nefericită legată de sănătatea ei, Lee Yeon Jae decide să călătorească în străinătate pentru a-și găsi fericirea! Ce sezon mai bun pentru a călători în străinătate decât vara?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *