Noi seriale coreene care apar în sezonul sărbătorilor

Figure 1This photo provided by Harper's BAZAAR Magazine March 2021 Issue. Korea Times file
Scenă din serialul original Disney+ „Connect”.

Fanii de pe tot mapamondul ai serialelor TV coreene vor avea de ales luna aceasta, deoarece serviciile de streaming urmează să lanseze o mulțime de seriale noi în perioada sărbătorilor. De la comedii romantice și până la thrillere SF, luna decembrie va aduce seriale noi pentru toate gusturile. Iată ce kdrama noi ne așteaptă luna aceasta.

Liderul streamingului Netflix este gata să lanseze trei seriale originale coreene, asta doar în luna decembrie.

Scenaristul-vedetă Kim Eun-sook din „Descendants of the Sun” (2016) și actrița principală Song Hye-kyo vor reveni împreună pe micul ecran cu „The Glory” pe 30 decembrie. Kim a făcut echipă cu regizorul thriller-ului polițist „Stranger” (2017) și al filmului fantastic „Memories of the Alhambra” (2018), Ahn Gil-ho, pentru primul ei proiect TV de la drama romantico-fantastică „The King: Eternal Monarch” (2020). Song va avea un rol principal în noua dramă care se învârte în jurul unei femei care se confruntă cu violența în școală și caută răzbunare după absolvire.

Premiera „Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2”, bazat pe serialul spaniol de succes „Money Heist”, va avea loc pe 9 decembrie, continuând povestea din primul sezon difuzat în iunie. Amplasat în viitorul apropiat al anului 2025, Peninsula Coreeană este pe drumul spre reunificare, cele două Corei deschizându-și granițele, iar un geniu criminal care se autointitulează „Profesorul” (Yoo Ji-tae) recrutează opt hoți pentru un plan uluitor de a jefui noua zonă economică.

Un alt serial Netflix „The Fabulous”, cu Minho din popularul grup K-pop SHINee și actrița Chae Soo-bin, va avea premiera pe 23 decembrie. Povestea urmărește patru cei mai buni prieteni în timp ce își urmăresc visurile alături de elita modei, jonglând cu locuri de muncă solicitante, dileme romantice și nopți sălbatice în oraș.

Disney+ lansează pe 7 decembrie thrillerul SF „Connect”, regizat de regizorul japonez Miike Takashi și cu actorii coreeni Jung Hae-in și Ko Kyung-pyo. Bazat pe un webtoon coreean, seria în șase părți prezintă un bărbat cu un corp nemuritor răpit de o bandă de vânători de organe care îi scot unul dintre ochi. Cu ochiul său transplantat în corpul unui criminal în serie, donatorul nedoritor începe să aibă viziuni terifiante.

Un alt serial original Disney+ „Big Bet”, cu actorul veteran Choi Min-sik și starul în devenire Son Seok-goo, va sosi pe 21 decembrie. Acțiunea criminală regizată de cineastul Kang Yun-sung spune povestea unui bărbat care devine regele legendar al cazinoului din Filipine și cum se confruntă cu problemele apărute pentru a supraviețui.

Figure 1This photo provided by Harper's BAZAAR Magazine March 2021 Issue. Korea Times file
Scenă din serialul original Disney+ „Big Bet”.

Pe 9 decembrie serialul coreean „Work Later, Drink Now” va reveni cu un al doilea sezon pe platforma de streaming Tving. Bazat pe webtoon-ul coreean, acesta spune povestea a trei femei singure (interpretate de Lee Sun-bin, Han Sun-hwa și Jung Eun-ji) ale căror filozofii de viață se învârt în jurul ieșirilor în oraș. Choi Si-won de la trupa K-pop Super Junior se alătură trio-ului ca regizor de producție.

Figure 1This photo provided by Harper's BAZAAR Magazine March 2021 Issue. Korea Times file
Afișul serialului original Tving „Work Later, Drink Now 2”.

Așadar ne așteaptă un decembrie cu foarte multe seriale noi – voi ce plănuiți să urmăriți?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *