WonHo se va întâlni cu fanii pentru un concert solo în decembrie

WonHo va împărtăși în curând spiritul sezonului festiv cu fanii, la concertul său de Crăciun. Pe afiș, WonHo întinde mâna fanilor, invitându-i la o petrecere specială de Crăciun. Nu vrei să-l ratezi!

 2022 WonHo "Everyday Christmas" Concert: Ticket Details

Afişul concertului a dezvăluit un concept festiv cu Wonho purtând o eşarfă cu decor de Crăciun. Artistul speră să creeze amintiri speciale alături de fani şi să petreacă sfârşitul anului împreună. Pre-vânzările pentru clubul de fani au început pe 25 noiembrie.

Wonho a debutat în mai 2015 ca membru al trupei de băieți Monsta X cu EP-ul „Trespass”. Trupa a fost formată prin Starship Entertainment și show-ul Mnet „No.Mercy” (2014-15). În 2020, Wonho a semnat cu Highline Entertainment, o subsidiară a Starship. De atunci, a lansat EP-urile „Love Synonym Pt. 1: Right for Me” (2020), „Love Synonym Pt. 2: Right for Us” (2021), „Blue Letter” (2021), „Obsession” (2022) și cel mai recent, „Façade” (2022).

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *