Park Shin Hye și Choi Tae Joon se căsătoresc și așteaptă un copil

Actorii Park Shin Hye și Choi Tae Joon formează un cuplu din 2017, iar acum au anunțat că așteaptă un copil și urmează să se căsătorească. Astăzi, 23 noiembrie, agențiile lor, SALT Entertainment și Santa Claus Entertainment au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, pe 22 ianuarie, 2022 în Seoul și că va fi un eveniment privat, fără accesul presei. Cei doi actori au împărtășit vestea cea mare și pe rețelele de socializare, prin 2 scrisori adresate fanilor.

M-am bucurat să aud vestea, am văzut-o pe Park Shin Hye în foarte multe drame, ea joacă încă din copilărie în seriale și filme și a crescut sub ochii publicului. Cel mai recent proiect al ei este drama JTBC “Sisyphus: The Myth“, iar de-a lungul timpului a jucat în multe melodrame de succes, precum “Memories of the Alhambra,” “Pinocchio,” “The Heirs,” “Heartstrings,” “You’re Beautiful,” “Tree of Heaven,” “Stairway to Heaven,” și altele. 

Choi Tae Joon nu este chiar atât de cunoscut precum viitoarea sa soție, însă a crescut în popularitate datorită dramei lansate anul acesta, “So I Married an Anti-Fan“. De-a lungul timpului a mai jucat în drame precum “Suspicious Partner,” “109 Strange Things,” “Missing 9,” sau “The Girl Who Sees Scents“.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram.

 

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *