Kim So Hyun și Kim Ji Won confirmă apariția într-o nouă dramă

Noua dramă “Queen of Tears”, va fi regizată de Jang Young Woo, cel care a regizat și producția Netflix “Aterizare forțată în brațele tale”. Filmările dramei vor începe în prima jumătate a anului 2023, iar premiera va fi programată în a doua jumătate. Serialul îi va avea ca protagoniști pe Kim So Hyun și pe Kim Ji Won, doi tineri căsătoriți care trec printr-o criză în căsnicie și depun tot efortul pentru a rămâne împreună. Baek Hyun Woo este director juridic, dar și mândria satului Yongduri, iar soția lui, Hong Hae, este moștenitoarea unui lanț de magazine. Serialul se anunță a fi unul romantic, palpitant, dar și cu mult umor.

Kim So-Hyun, în vârstă de 34 de ani, este unul dintre cel mai bine plătit actor din Coreea de Sud și a câștigat mai multe premii: 4 Baeksang Arts, 2 Grand Bell Awards și un Blue Dragos Film Award. Din 2012 până în 2016 și în 2021 a apărut în lista Forbes Korea Power Celebrity. De a lungul timpului, deși are doar 34 de ani, si-a format o carieră destul de frumoasă și a jucat în: ” One Ordinary Day “, ” E nebună dar e a mea “, ” Hotel Del Luna “, ” Ri-eol “, ” The Thieves “, ” You Who Came from the Stars “, ” Legendele palatului Luna îmbrățișează Soarele “.

Kim Ji Won este o actriță sud-coreeană cunoscută pentru rolurile sale în: ” Descendants of the Sun “, ” Dragoste Urbană “, ” The Heirs ” , ” Fight for My Way “, ” My Liberation Notes “, ” Romantic Heaven “, ” Horror Storries “, ” Horror Stories 2 “. Frumoasa actriță a fost nominalizată cu Premiul Baeksang Art pentru cea mai populară personalitate feminină în televiziune în 2016 și în 2018.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *