IDOLI CE AU COLABORAT CU BRANDURI DE MAKEUP ȘI SKINCARE

Dacă eşti fan al frumuseții coreene, cu siguranță nu eşti doar tu! Nu este o surpriză faptul că K-pop și K-beauty au crescut în popularitate împreună!

De fapt, mulți idoli au fost aleși pentru a fi modele sau ambasadori ale mărcilor K-beauty. Idolii K-pop sunt adesea cunoscuți pentru aspectul lor uimitor atât pe scenă, cât și în afara ei. Aici, sunt câteva dintre colaborări pe care ar trebui să le vezi!

1.GOT7

Băieții au câştigat inimile tuturor cu vocile lor şi in felul în care arată. Au făcut o colaborare cu cei de la Face Shop, selectând trei dintre produsele lor preferate pentru a crea kit-ul GOT7, cunoscut și sub numele de kitul GOTTHEFACE, care includ Serul de întinerire Ginseng Heaven Grade al lui Yehwadam,Cushionul Anti-Darking cu finiş miraculos şi Dr. Belmeur’s Daily Repair Panthenol Soothing Gel Cream.

Ei au mai colaborat şi cu cei de la It’s Skin nişte măşti pentru față tip servețel. Masca cu infuzie de aloe îți va hidrata pielea în timp ce calmează orice roșeață sau inflamație.Se găsesc la prețul de 15 lei fiecare. (4$)

2.Red Velvet

Un grup de fete superb, cu o aură specială. Colaborarea cu Etude House este bestială: colecția în ediția limitată a unui nou produs, Matte Chic Lip Lacquer. Este rezistent la apă, rezistent la transfer și rezistent la sărutări! Există douăsprezece nuanțe noi, dintre care cinci poartă numele membrelor Red Velvet. Le bifează pe toate: culoare vie, longevitate intensă și un finisaj cremos minunat.

3.EXO

Aceștia au colaborat cu Nature Republic, realizând măști faciale cu numele de Real Nature Mini Mask_EXO Edition. Fiecare pachet contine 3 mini măşti ce le poţi aplica pe obraji. Acestea reprezintă şi albumul “The Power Of Music”. Fiecare membru are ingredientul lui vedetă. Baekhyun cu aloe vera, Chanyeol cu rodie, Kai ulei de argan, Xiumin cu miere, Suho cu muşețel, Sehun cu grefă, Chen cu struguri verzi iar D.O cu unt de shea. Acestia mai au diferite măşti de față de tip servețel Real Comforting sau Hydrogel. Să nu uităm şi de cremele de mâini ce vin în 12 variante sau de cremele colorate pentru păr. Primele variante, după s-au făcut și altele…și încă multe alte produse.

4.MONSTA X

Tony Moly a început să facă colaboreze cu MONSTA X în 2018 pentru noi lip tints; este prima colaborare a grupului cu un brand de frumusețe. Au lansat un produs pentru buze asemănător unui gel, numit „Lipton Get It Tint”, disponibil în șase variante.

5.BTS

VT Cosmetics colaborează cu BTS din 2017 și împreună creează noi tendințe de frumusețe. Primul produs pe care l-au lansat cu BTS este Collagen Pact Edition care vine în două nuanțe diferite. VT Cosmetics a lansat recent o altă colecție BTS, care include o varietate de produse primere și blushuri și stikuri de contur. Să nu uităm şi de drăguțele produse BT21 de makeup dar şi de parfumurile inspirate de fiecare membru.

De asemenea si creme de măini, periuță de dinţi şi multe altele. BTS au colaborat și cu Mediheal, un renumit brand de îngrijire a pielii.

6.Sorn din CLC

Şi ultima colaborare este una foarte recentă, tot cu VT Cosmetics dar este vorba de Sorn din trupa de fete CLC. Ea a făcut singură design-ul produselor şi cutiei, foarte feminine. Are mii de schițe în carnețelul ei. A lucrat cu mare drag pentru asta. Linia de produse se numeşte „Don’t Waste My Time”. Produsele din cutie par a fi formate dintr-un fard „Mood Shadow”, ruj și mascara! Iată câteva imagini cu linia de machiaj!

Cum ți se par?Ai încerca aceste produse? Eu una aş încerca rujurile BT21,parfumurile VT×BTS si linia de machiaj a lui Sorn.

Despre autoarea articolului

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic. Cred că în viață ar trebui să facem ceea ce ne place,că așa  vom trăi bine.

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *