V din BTS surprinde un fan ARMY, petrecându-și o zi întreagă alături de el

Kim Taehyung și un fan norocos petrec o zi împreună, într-un nou episod din Dingo Story.

Idolul din BTS, Kim Taehyung (cunoscut după numele de scenă drept V), a surprins de curând un fan pentru emisiunea Dingo Story. Joi, în cel mai recent episod, Taehyung a vorbit despre dragostea sa pentru ARMY, după care a petrecut o zi întreagă cu fanul norocos, pe nume Hayoung. La final, acesta chiar a îmbrățișat-o călduros, fapt care l-a emoționat pe fan. 

  • Videoclipul începe atunci când Taehyung ajunge la un restaurant, acolo unde îl așteaptă răbdător pe fan. El spune camerei de filmat: „Visam la o zi ca aceasta, petrecând o zi cu ARMY.” Idolul a continuat să o surprindă pe Hayoung, stând chiar în spatele ei și strigându-i numele. Aceasta, fiind uimită, i-a luat ceva timp să se liniștească, însă după aceea, cei doi s-au așezat la o masă. Fanul a părut copleșit și chiar s-a îndoit dacă era într-adevăr cântărețul adevărat sau doar o hologramă. Taehyung i-a dovedit că se înșală, mâncând tăiței în fața ei.
  • Cei doi au discutat pentru ceva timp, înainte de a merge la o sală de jocuri din apropiere, unde se joacă o varietate de jocuri arcade. V părea excepțional de bun la air hockey.

După o rundă distractivă de jocuri, cei doi au mers la o cabină foto, unde au pozat. Taehyung a ajutat-o pe fană cu diverse ipostaze în care să pozeze, în timp ce purtau bentițe. 

  • Ambii și-au adunat fotografiile polaroid și s-au urcat într-un vehicul, unde au vorbit liber și și-au exprimat gândurile. Acela a fost momentul în care V i-a spus: „Chiar ai zâmbit mult astăzi și de aceea mă simțeam și eu grozav”. Când timpul lor împreună s-a scurs, Taehyung a coborât din mașină pentru a o lăsa pe Hayoung. Cei doi au mai schimbat câteva cuvinte înainte de a-și lua rămas bun. Cântărețul i-a spus să aibă grijă de ea și speră să o revadă. Acesta și-a întins brațele, cuprinzând-o într-o îmbrățișare înduioșătoare. 
  • În scenele prelungite post-credit, Hayoung este văzută plângând, pe măsură ce timpul ei cu Kim Taehyung se apropie de sfârșit. În timp ce se aud oameni din distribuție și din echipă încercând să o consoleze, V se întoarce din mașina lui, și o face să râdă. El spune, de asemenea, „Gomawoyo!” (Mulțumesc!), și o îmbrățișează încă o dată.

Între timp, V a postat câteva poze din acea zi pe Instagram Stories. De asemenea, a distribuit un link către videoclip ca parte a activităților sale de promovare înainte de debutul său solo. El va lansa primul său album solo, intitulat Layover, pe 8 septembrie.

https://www.allkpop.com/upload/2023/09/content/011531/1693596693-f42lo-qboaaeafp.jpg

Mai jos puteți viziona videoclipul:

Sursă

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *