Se studiază Kpop la facultate?!

Pentru a deveni idol kpop trebuie să mergi la audiții de la diferite agenții de divertisment şi după să fi acceptat. Urmează să te atrenezi pentru câțiva ani, sa iei cursuri de limbi straine şi să debutezi în sfârşit. Totuşi, mai este o modalitate de a deveni idol Kpop. Ce ai zice să studiezi la facultate?

Departamentul K-Pop al Universității Howon a fost înființat în 2019. Scopul departamentului este dezvoltarea și îmbunătățirea calității industriei K-Pop.

Departamentul școlar a pregătit și a lansat pentru prima dată un grup de fete. Grupul de fete este format din studente şi se numește Azer, iar piesa lor de debut este intitulată „Elegante” care a apărut pe 4 martie 2021.

“Elegante”provine din spaniolă, înseamnă „elegant” și se pronunță la fel şi în franceză, astfel încât fanii europeni Kpop vor fi familiarizați cu acest termen. Numele grupului de fete, Azer, înseamnă „Prima femeie a omenirii” și deține imaginea că fetele își vor scrie propria istorie.

Cele 7 fete care fac parte din trupă sunt studente care au fost selectate printr-o audiție și anume: Kang Yukyung (강 유경), Kim Minseo (김민서), Nam Mijeong (남미정), Park Soyeon (박소연), Lee Juyeon (이주연), Lee Jaein (이재인) și Choi Yujin (최유진).

sursa:lovelyeonwoo

Coregrafia a fost realizată chiar de studenți, iar Shin Yeon Ah în afară de supravegherea proiectului, a contribuit cu vocea în cor. Shin Yeon Ah este profesor cu normă întreagă în departamentul K-Pop. În plus, antrenorii vocali Lee Jung Ah și Kim Ki Won sunt, de asemenea, profesori ai acestui departament.

Shin Yeon Ah

Universitatea Howon a avut studenți deja multe vedete coreene. Lim Pil, Na Yoon Kwon, Baek A Yeon, Son Seung Yeon, Yoo Sung Eun, Kim Jae Hwan de la Wanna One, Jang Jae In, Lee Chang Seop din BTOB și Lim Hyun Sik sunt de la Departamentul de Muzică Practică de la Universitatea Howon.

sursa:allkpop

Ce părere aveți?Ați merge la facultate pentru a studia Kpop-ul?

Avem produse superbe pentru iubitorii K-POP

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Despre autoarea articolului

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic. Cred că în viață ar trebui să facem ceea ce ne place,că așa  vom trăi bine.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *