În orice moment prost al vieții mele, apelez la muzica coreeană / Ariana, Fani Coreea

Astăzi, la rubrica Fani Coreea, o cunoaștem pe Ariana, o domnișoară frumoasă care ne spune că iubește tot ceea ce înseamnă Coreea de Sud. Și că am început să se iubească și să se aprecieze, datorită muzicii celor de la BTS, care i-au deschis poarta către această lume. 🙂 Citiți povestea mai jos și nu uitați că dacă doriți să vă public povestea pe site, îmi puteți trimite mail la adresa ene.luisa@gmail.com.

****

Eu personal iubesc cultura coreeană pentru că m-a introdus într-o lume nouă. Și nu mă refer numai la k-pop, cum s-ar putea crede. Da, într-adevăr pentru prima oară m-a atras muzica. Mai apoi serialele și nu în cele din urmă, limba și cultura! Mă pasionează foarte mult obiceiurile specifice, sărbatorile și hainele tradiționale. Iar despre oameni nici nu am ce să mai spun! Mi se par atât de deschiși și plini de viață. Cu toate că nu am avut înca șansa să îmi fac prieteni din Coreea, sunt nerăbdătoare să o fac! La momentul actual, dacă cineva mi-ar spune să “mă despart” de tot ce înseamnă Coreea aș fi complet revoltată. Cum aș putea eu vreodată să mă opresc din a învăța despre ceea ce mă face fericită? Învăț în fiecare zi cuvinte noi, fraze și mici expresii, care, am încredere că mă vor ajuta în viitor să îmi împlinesc visul: acela de a vizita Coreea de Sud!

Cât despre povestea descoperirii acestui univers absolut încântător nu aș putea povești prea multe, însă aceasta este povestea pe scurt:

Într-o seara plina cu teme și stres, m-am găsit căutând muzica potrivită pentru învățat. Aici a început totul.. Am să prețuiesc pentru totdeauna videoclipul care mi-a aratat un drum nou pe care aveam să îl urmez. Un drum care avea să mă transforme în cea mai bună și frumoasă versiune a mea. Nu pot decât să mulțumesc piesei ‘Still With You’. 

De acolo, mai departe nu a fost deloc greu să mă îndrăgostesc de tot ceea ce înseamnă Coreea de Sud. Îmi amintesc cum stăteam seri întregi încercând să rețin numele trupei BTS. Și apoi trăsăturile fețelor și mai apoi vocile. 

Am început să mă iubesc și să mă apreciez pe mine însumi, datorită acestor 7 oameni. Le datorez toate momentele în care nu mă simțeam în stare de nimic, dar îmi găseam confortul în versurile lor.

În orice moment prost al vieții mele, apelez la muzica coreeană. Cu toate că nu înțeleg decât o parte din aceste piese, ele mă fac să zâmbesc din adâcul sufletului meu. Ba chiar, într-o zi a intrat mama în camera mea și m-a întrebat de ce zâmbeam cu gura până la urechi. Eu, așezata pe covor, cu ochii în telefon, ascultând vocile îngerești ale artiștilor mei preferați, m-am întors și m-am uitat în oglinda numai ca să vad o persoană fericită cu adevărat; o persoană împlinită; o persoană care strălucea din toate punctele de vedere. 

Ariana ♡ (@ariii.20 instagram)

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *