3 actori coreeni care inițial s-au antrenat pentru a fi sportivi profesioniști

În acest articol vorbesc despre 3 dintre cei mai iubiți actori coreeni care în adolescență s-au antrenat ani la rând pentru a fi sportivi profesioniști. Până la urmă este bine că nu le-a ieșit planul inițial, pentru că altfel nu ne-am mai fi bucurat de dramele geniale care i-au consacrat.

Lee Min Ho

Lee Min Ho a dezvăluit într-un interviu că în adolescență își dorea să ajungă jucător de fotbal. “Am suferit o accidentare în clasa a V-a și din cauza asta am lăsat la o parte acest vis. Când am împlinit 18 ani, mi-am schimbat părearea și mi-a dorit să devin actor,” a explicat acesta. Însă acesta în continuare iubește sportul și îl practică foarte des. În plus, apare într-o mulțime de reclame la articole sportive și are nenumărate scene în care joacă fotbal.

So Ji Sub

Înainte de a fi atras de cariera de actorie, So Ji Sub s-a antrenat timp de 11 ani pentru a deveni înotător profesionist. Încurajat de părinții săi, acesta chiar a participat la Korean National Games și a câștigat locul 3! Pentru a câștiga niște bani în plus, Ji Sub a început să lucreze ca model, care l-a condus pe drumul actoriei. Iar restul este, ca să spunem așa, istorie. Probabil datorită acestui antrenament de lungă durată și a pasiunii pentru sport, So Ji Sub este unul dintre cei mai arătoși actori.

Nam Joo Hyuk

Nam Joo Hyuk s-a antrenat ani la rând pentru a deveni jucător profesionist de baschet. Acesta a declarat într-un interviu TV că a jucat în jur de 3 ani într-o echipă de baschet. Din păcate acesta a fost nevoit să renunțe la cariera de sportiv, din cauza unor operații pe care a fost nevoit să le facă. Chiar dacă nu și-a îndeplinit planul inițial, până la urmă drumul ales este unul foarte bun, dacă ne gândim la rolurile sale reușite din drame de succes precum Weightlifting Fairy Kim Bok-joo.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️Și pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *