Topul celor mai urmărite K-Drama din toate timpurile

Coreeni au publicat recent topul celor mai urmărite K-Drama. În acest top s-a ținut cont de audiențele TV, nu de cele online.

10. Hotel del Luna (2019)

Rating: 8.9%, tvN

Drama spune povestea Hotel del Luna, din Seul, care a existat de milenii, ajutând fantomele și sufletele pierdute. Managera hotelului, Jang Man Wol, poartă blestemul de a avea grijă de acest hotel pentru eternitate.

9. 100 Days My Prince (2018)

Rating: 9.0%, tvN

Lee Yul, un prinț care suferă de amnezie, ajunge să fie îngrijit de Hong Shim, o femeie inteligentă dar necăsătorită. Pentru că legea o obliga să se căsătorească până la o anumită vârstă, Hong Shim se va căsători cu ea pentru a o salva de pedeapsă. De aici decurc o mulțime de încurcături și bineînțeles că se naște și o poveste de dragoste între cei doi.

8. Hospital Playlist (2020)

Rating: 9.9%, tvN

5 doctori, prieteni încă din studenție, trec prin diverse aventuri la Yulje Medical Center. Aceștia formează și o trupă, iar una dintre cele mai frumoase părți este coloana sonoră a acestei drame.

7. Itaewon Class (2020)

Rating: 11.8%, JTBC

Itaewon Class este o dramă foarte apreciată de critici și ne arată viața unui tânăr ambițios dar urmărit de ghinion – Park Saeroyi. Temele principale ale dramei sunt ambiția, familia, iubirea și răzbunarea și începe cu moartea tatălui iubitor al lui Saeroyi. Acesta este ucis de Jang Dae-hee, fiul unui CEO. Îndurerat, Saeroyi are o răbufnire violentă și ajunge să fie închis. După ce este eliberat, acesta caută răzbunarea și își face aliați, iar pe drum găsește și iubirea.

6. Crash Landing on You (2019)

Rating: 12.2%, tvN

Drama realizată de Netflix Crash Landing On You a fost un adevărat hit — povestea de dragoste dintre Captain Ri, din Coreea de Nord și Yoon Se Ri, din Coreea de Sud, a cucerit mapamondul. Chimia dintre cei 2 este extraordinară iar serialul ne arată cum este viața în Coreea de Nord, unde regimul este comunist.

5. Reply 1988 (2015)

Rating: 12.4%, tvN

Acțiunea se învârte în jurul a cinci prieteni din copilărie care tăriesc în acaleși cartier din Seul, Ssangmundong, împreună cu familiile lor.

4. Sky Castle (2018)

Rating: 12.5%, JTBC

Este o dramă satiră ce spune povestea unor familii care locuiesc în zona rezidențială Sky Castle. Ne arată ambițiile lor și mai ales lupta acerbă pe care o duc copiii lor pentru a fi admiși la prestigioasa școală Seoul National University.

3. Goblin (2016)

Rating: 12.9%, tvN

Este un serial romantic, cu elemente fantasy, care ne arată povestea unui zeu de 939 de ani, numit Goblin, sau Protectorul Sufletelor. Acesta se îndrăgostește de o simplă muritoare.

2. Mr. Sunshine (2018)

Rating: 13.0%, tvN

Un coreean care crește în America se întoarce în țara sa ca ofițer al armatei. Acesta se îndrăgostește de fiica unui aristocrat și în același timp luptă pentru independența Coreei.

1. The World of the Married (2020)

Rating: 16.9%, JTBC

Povestea unei doctorițe care descoperă că soțul ei o înșeală. De aici pornește un jos de-a șoarecele și pisica, în care ea vrea să se răzbune pe soțul său infidel.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *