Debutul lui ATEEZ la Coachella a câștigat recunoștință internațională pentru ridicarea standardelor de performanță K-pop

ATEEZ au făcut un debut electrizant la Coachella Valley Music and Arts Festival, captivând publicul și obținând aprecieri din partea instituțiilor media internaționale. Pe 12 aprilie, ATEEZ a urcat pe scena Coachella, oferind un spectacol salutat de spectatori drept „la alt nivel”.

Billboard a salutat setul lui ATEEZ drept unul dintre „cele mai bune momente ale primei zile de Coachella ”, lăudând coregrafia lor impecabilă și lista dinamică de 10 piese. Los Angeles Times a lăudat performanța atotcuprinzătoare a grupului, remarcând măiestria vocală dar și rutinele de dans captivante. Ei au prezis un viitor strălucit pentru ATEEZ, sugerând că ar putea într-o zi fie headlineri la Coachella.

De asemenea, și instituțiile media de peste mări au laudat performanța istorică a trupei la Coachella. The Philippine Inquirer a evidențiat realizările monumentale ale ATEEZ ca primul grup de băieți K-pop care a urcat pe scena Coachella, în timp ce The Times of India a subliniat capacitățile excepționale live ale grupului și energia captivantă.

În timpul debutului lor la Coachella, ATEEZ a prezentat un repertoriu divers, cu hituri precum „HALA HALA”, „Guerrilla (Flag Ver.),” „Crazy Form” și „BOUNCY”. Performanța lor plină de spirit și vocile superbe au captivat publicul, lăsând o impresie de durată asupra spectatorilor.

ATEEZ urmează să se întoarcă pentru a doua lor reprezentație la Coachella Valley Music and Arts Festival pe 19 aprilie, gata să-și continue șirul de spectacole captivante și să-și consolideze și mai mult prezența pe scena globală.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *