„Dr. Slump”, un serial romance care vindecă suflete și adresează epuizarea și visele neîmplinite

Serialul coreean Dr. Slump, cu Park Hyung-sik și Park Shin-hye în rolurile principale, este o kdramă care are potențialul de a vindeca suflete. Jung-woo și Ha-neul, foști colegi de liceu, visau ambii să devină medici încă din adolescență, dar odată ce și-au realizat obiectivele, cariera medicală nu a mers conform planului. Jung-woo a devenit un chirurg plastician de succes, obținând recunoaștere pentru sfaturile sale medicale online, ca „Dr. Login”, precum și activitățile sale filantropice. Apoi, o operație plastică de rutină duce la o moarte improbabilă și Jung-woo pierde totul – casa, cabinetul, chiar și prietenia celor care au investit în afacerea sa. Serile intense de studiu ale lui Ha-neul au dat roade, obținând un loc la cea mai prestigioasă școală de medicină, dar hiperconcentrarea ei a făcut-o și să nu aibă grijă de ea în mod corespunzător. Indiferent cât de mult ar munci la spitalul ei actual, ea suferă din cauza profesorului ei supraveghetor abuziv. Cei doi se reîntâlnesc după anii de liceu, într-o perioadă grea a vieții lor personale și profesionale. Ce turnură va lua relația lor și vor reuși să își vindece sufletele reciproc?

Povestea celor doi medici începe cu anii de liceu, în care au fost în competiție pentru cele mai bune note. Jung-woo a fost cel mai bun elev la școala lui înainte ca Ha-neul să se transfere în clasa lui și a devenit rapid evident că ea era la fel de deșteaptă, dacă nu chiar mai deșteaptă. El era atras de ea, dar ea nu avea timp în viața ei pentru nimic, în afară de studiu. Astfel că acesta a devenit foarte competitiv, pentru a ține pasul cu noua colegă.

Înapoi în prezent, la sfârșitul unei alte zile grele, Ha-neul pleacă acasă, întâlnindu-l pe Jung-woo, care acum este atât de sărac încât trebuie să locuiască într-un apartament pe acoperiș. Este o întorsătură a destinului, dar ce înseamnă? Acum că Jung-woo și Ha-neul nu mai concurează pentru nimic, pot fi prieteni, acești foști rivali? Rivalitatea lor timpurie și reacția ulterioară a unuia față de celălalt este comică, ambii actori având experiență cu relațiile love-hate, dar va fi interesant de văzut cum abordează drama subiectul burnout-ului și depresiei.

Când Jung-woo și Ha-neul se întâlnesc pentru prima dată în această dramă, își poartă uniformele de liceu și nu este prima dată când Park Hyung-sik și Park Shin-hye joacă colegi de liceu. Ei au urmat un liceu prestigios în hitul din 2013 The Heirs. De atunci, Park Shin-hye a apărut în filmele The Call, Alive, The Beauty Inside și The Royal Tailor și dramele Sisyphus the Myth, Memories of Alhambra și Pinocchio. Park Hyung-sik, fost membru al trupei de k-pop Z-EA, a apărut în dramele Strong Girl Bong Soon, Happiness, High Society, Our Blooming Youth și filmul Juror 8.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *