Aprilie aduce noi seriale coreene, inclusiv prequel-ul clasicului „Chief Detective”

Luna aprilie va aduce o gamă largă de conținut nou coreean, de la revenirea unui serial legendar la o populară adaptare de manga japoneză, precum și o comedie romantică.

Netflix lansează noul serial original, „Parasyte: The Grey”, o adaptare live-action a seriei manga științifică japonez „Parasyte” de Hitoshi Iwaaki.

Seria de thriller horror, programată să ajungă pe platforma de streaming pe 5 aprilie, se învârte în jurul unei fete, Su-in (Jeon So-nee), care se infectează cu un parazit neidentificat care se hranește cu oameni dar se împacă cu ideea de a trăi cu el. Când formele de viață parazite ajung la putere, preluând violent contrulul asupra gazdele umane, Su-in se alătură lui Kang-woo (Koo Kyo-hwan), care află despre paraziți în timp ce își găsește sora dispărută, pentru a descoperi adevăratele intenții ale paraziților.

Serialul este regizat de Yeon Sang-ho, cunoscut pentru filmul apocaliptic „Train to Busan” (2016) și seria Netflix „Hellbound” (2021).

Îndrăgitul serial cu detectivi din Coreea, „Chief Detective”, care s-a întins de-a lungul a 18 sezoane, începând cu 1971, va reveni cu o serie prequel, „Chief Detective 1958”.

Amplasat la sfârșitul anilor 1950, noul serial, care va începe difuzarea pe 19 aprilie, va urma cariera timpurie a protagonistului serialului original, detectivul Park Young-han (Lee Je-hoon). Park este încrezător și are un bun instinct de detectiv. El este transferat la o secție de poliție din Seul dintr-o zonă suburbană. Când află de corupția din cadrul agenției, el face echipă cu colegii detectivi, inclusiv Kim Sang-soon (Lee Dong-hwi), un detectiv temperamental, pentru a-i aduce pe cei responsabili în fața justiției și a deveni un detectiv respectat.

Acesta va fi un debut regizoral pentru Kim Sung-hoon, ale cărui lucrări anterioare includ filmele „Confidential Assignment” (2017) și „Rampant” (2018).

Scene din serialul rom-com „Lovely Runner” / Prin amabilitatea tvN

Disney+ va lansa un nou titlu original, „Blood Free”, scris de popularul Lee Su-yeon, cunoscut pentru seria de thriller de succes „Stranger”.

Seria de thriller SF, programată pentru 10 aprilie, se învârte în jurul CEO-ului companiei de biotehnologie, Yoon Ja-yu (Han Hyo-joo), care comercializează carne cultivată în laborator. Aceasta trăiește în mod constant sub amenințarea celor care sunt împotriva afacerii.

Ea angajează un bodyguard personal, Woo Chae-woon (Ju Ji-hoon), un fost soldat care se apropie de ea cu un motiv ascuns. Când ea și Woo sunt prinși într-o serie de morți misterioase, cei doi se reunesc pentru a găsi cine se află în spatele acestora și pentru a descoperi adevărul din spatele unei conspirații. Serialul este regizat de Park Chul-hwan, care a regizat anterior serialul original Disney+ „Grid” (2022).

TvN va lansa un nou serial rom-com „Lovely Runner”, care va fi difuzat pe 8 aprilie.

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, noua serie este despre o fată, Im Sol (Kim Hye-yoon), care a fost un fan înfocat al vedetei de top Ryu Sun-jae (Byeon Woo-seok). După un accident care a paralizat-o de la brâu în jos, ea și-a găsit speranța în viață prin vocea lui Ryu la radio. De atunci devine obsedată de star timp de ani de zile, până când aude vestea că Ryu a murit.

Ryu, care începe ca vocalist al unei trupe, devine un star de top, extinzându-și cariera de actor cu proiecte de succes. Și-a dedicat viața carierei sale de divertisment, dar începe să se simtă epuizat. După ce decide să se retragă după un ultim concert, se stinge din viață subit.

Fiind profund întristată de moartea bruscă a lui Ryu, Im se teleportează în mod misterios în timp, trezindu-se în anul 2008, când avea 19 ani. Acolo, ea întâlnește o versiune de 19 ani a vedetei ei preferate și profită de șansa să-l salveze pe Ryu de la viitorul său tragic.

Serialul este scenariul lui Lee Si-eun, care este cunoscut pentru serialul rom-com „True Beauty” (2020).

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *