Anul 2024 a început puternic în K-Pop: grupurile de fete conduc în topurile din ianuarie

Au trecut doar 2 luni din 2024 și deja am văzut un număr mare de lansări majore de la grupuri și artiști notabili din industria K-Pop. 2023 a fost anul grupurilor de fete, dar ce melodii și artiști au domnit suprem în noul an? Datorită Topurilor K-Pop lunare ale lui TUNEGEM, putem urmări cele mai recente și mai bune date de la toți artiștii și lansările pe baza coperților realizate în aplicația lor! Începând cu graficul lunar de acoperire a idolilor din ianuarie 2024, vedem că grupurile de fete încă domnesc suprem în Noul An.

În această lună, grupuri precum NewJeans, IVE și TWICE au urcat în topuri, probabil datorită notorietății dar și noilor lansări. ITZY și BTS au intrat, de asemenea, în Top 10 Artisti luna aceasta din motive similare. Grupuri precum LE SSERAFIM și BLACKPINK rămân, de asemenea, puternice, în ciuda fluctuațiilor minore în Top 10.

NewJeans, BLACKPINK și IVE au înregistrat în mod constant clasamente înalte în topuri de câteva luni, cu toate acestea, apariția BABYMONSTER ar putea avea un impact semnificativ asupra topurilor în lunile următoare. Cine crezi că va fi în Top 10 de luna viitoare? Consultați TUNEGEM pentru mai multe!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *