Cinci membri Pentagon se despart de Cube Entertainment, dar trupa nu se va destrăma

Cinci membri din Pentagon au hotărât să nu-și reînnoiască contractele cu Cube Entertainment. Pe 9 octombrie, agenția trupei Pentagon, Cube Entertainment, a anunțat că au expirat contractele membrilor Yeo One, Yan An, Yuto, Kino și Woo Seok.

În continuare, citește declarația completă a Cube Entertainment:

“Bună! Suntem Cube Entertainment.

În primul rând, ne-ar plăcea să mulțumim sincer Universe (fandomul Pentagon) pentru că apreciază și își exprimă dragostea și sprijinul pentru trupa Pentagon.

Pe măsură ce contractele EXCLUSIVE ale membrilor Pentagon se apropie de expirare, am discutat sincer cu membrii timp îndelungat. După o delicată deliberare, am hotărât să punem punct contractelor membrilor Yeo One, Yan An, Yuto, Kino și Woo Seok.

Ne-ar plăcea să ne exprimăm profunda gratitudine membrilor Yeo One, Yan An, Yuto, Kino și Woo Seok, cei care ne-au fost alături în această lungă călătorie de șapte ani și le urăm numai fericire în viitoarele lor proiecte.

Vă cerem să îi susțineți cu căldură pe Yeo One, Yan An, Yuto, Kino și Woo Seok din Pentagon în timp ce încep un nou capitol al carierelor lor.

Mulțumim.”

La puțin timp după anunț, Yeo One și Kino au apelat la Instagram pentru a-i asigura pe fani că vor continua să fie membrii Pentagon, înlăturând astfel orice idee a destrămării trupei.

În scrisoarea sa scrisă de mână, Yeo One a scris: “Am simțit nevoia unei noi provocări pentru a putea prezenta o nouă versiune a mea în fața Universe, în fața colegilor mei și în fața celor care ne susțin. Deși m-am despărțit de Cube Entertainment, mereu voi rămâne alături de Universe ca membru al Pentagon în viitor, așa cum sunt și astăzi.” A continuat: “Ca membru al Pentagon, voi deveni Yeo Cang Gu, Yeo One cel care mereu muncește din greu și crește pentru a face ca Pentagon să strălucească.”

Între timp, Kino a distribuit două fotografii a membrilor Pentagon (fără Yan An) în povestea lui de pe Instagram și a scris: “Pentagon niciodată nu moare”, urmat de un comentariu haios: “Ce este “dizolvarea”? Ha, ha. Este ceva ce se mănâncă?”. În plus, Woo Seok, Yeo One și Hong Seok au republicat povestea lui Kino pe propriile lor pagini de Instagram, iar Hong Seok a adăugat o altă fotografie de grup și a scris: “Mereu am fost acolo, mereu voi fi acolo.”

Lucia Hyun

Sursa articol: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *