5 K-drame cu cupluri simpatice, în stilul „A Good Day To Be A Dog”

„A Good Day to Be a Dog” este un serial coreean simpatic ce a câștigat mulți fani. Dragostea fermecătoare dintre Han Hae Na (Park Gyu Young) și Jin Seo Won (Cha Eun Woo) i-a transformat într-unul dintre cuplurile preferate ale publicului datorită drăgălășeniei lor și a interacțiunilor amuzante. Cuplul SeoHae va fi cu siguranță greu de uitat în curând, dar există și alte cupluri în K-dramaland care au o chimie și dragoste drăguță, dar puternică, la fel ca în „A Good Day to Be a Dog”. Iată câteva K-drame simpatice care merită atenția noastră.

1. “My Lovely Liar”

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți deosebi adevărurile de minciuni? Cu siguranță ar ușura lucrurile din multe aspecte, mai ales când vine vorba de dragoste. Dar pentru Mok Sol Hee (Kim So Hyun), care este capabilă să discearnă literalmente când oamenii spun minciuni, această abilitate nu este întotdeauna atât de benefică, deși cu siguranță i-a găsit utilizări practice. Pentru ea, a auzi oameni mințind a devenit un lucru foarte obișnuit, motiv pentru care atunci când îl întâlnește pe Kim Do Ha (Hwang Minhyun), un compozitor frumos, dar misterios, care își ascunde chipul și un mare secret din trecutul său, ea este foarte surprinsă să realizeze că acesta nu minte niciodată.

Ceea ce începe ca o întâlnire întâmplătoare pentru cei doi protagoniști se transformă curând în soarta care se pregătea să-i aducă împreună. Pe măsură ce se apropie unul de celălalt, iar trecutul lor începe să se desfășoare, amândoi învață să aibă încredere pentru a afla adevărul. Dacă nu ați vizionat această dramă din 2023 cu Kim So Hyun și Hwang Minhyun, atunci aveți o surpriză. E o kdramă plină de fantezie, mister și o dragoste dulce care ajută cuplul principal să rezolve problemele din trecut și, în cele din urmă, să găsească o nouă fericire împreună.

2. “Encounter”

Uneori, realitatea poate fi mai grea decât orice alt obstacol și nimeni nu înțelege asta mai bine decât Cha Soo Hyun (Song Hye Kyo). Ea nu trebuie doar să suporte o familie dominatoare, ci și să-și asume responsabilitatea de a pune pe picioare hotelul pe care l-a primit ca singura pensie alimentară după un divorț dezastruos. Așa că decide să călătorească în Cuba, unde se pregătește să obțină un nou hotel pentru a putea ieși din circumstanțele îngrozitoare. Dar ceea ce ea nu se aștepta niciodată este să întâlnească un bărbat care îi va da viața peste cap.

Ultimul lucru în mintea lui Soo Hyun este să se îndrăgostească, darămite să se îndrăgostească de Kim Jin Hyun (Park Bo Gum), un bărbat mai tânăr a cărui carieră abia începe. Prin depășirea multor prejudecăți, ei găsesc curajul de a se îndrăgosti și de a-și trăi viața la maximum. Deși această dramă nu are niciun fel de magie, abilități speciale sau blesteme din trecut, scenariile asemănătoare fanteziei pline de apusuri frumoase, muzică veselă și un protagonist frumos fac ca această dramă din 2018 să fie demnă de a face parte din listă.

3.”W”

Unii oameni visează să-și întâlnească idolii, iar alții chiar sunt capabili să o facă, dar atunci când eroul pe care vrei să-l cunoști este doar un personaj de desene animate, acel vis rămâne doar atât. Deși nu a fost visul real al lui Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) să-l întâlnească pe Kang Chul (Lee Jong Suk), personajul principal din benzile desenate populare create de tatăl ei, ea ajunge cumva nu numai față în față cu el, dar îi salvează și viața. După aceea, protagonista continuă să fie târâtă înapoi în lumea benzilor desenate, mergând înainte și înapoi între cele două lumi.

4. “I Am Not a Robot”

Unii roboți sunt construiți pentru a avea o mare asemănare cu oamenii, dar cum rămâne cu un om care încearcă fie ca un robot? Oricât de absurd pare, asta este exact ceea ce încearcă să facă Jo Ji Ah (Chae Soo Bin) pentru a-și reveni după toate eforturile ei eșuate ca inventator. Deși nu a reușit încă, este încrezătoare în creativitatea ei și că într-o zi cineva va recunoaște mintea strălucitoare pe care o are. Între timp, ea se preface a fi un robot în timp ce fostul ei iubit îl repară pe cel adevărat care – nu tocmai întâmplător – arată exact ca ea.


Dar cine ar avea nevoie de un robot umanoid? Răspunsul este Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho), un om bogat care suferă de o afecțiune foarte rară care îl împiedică să aibă orice fel de contact cu oamenii. Acest lucru este incomod, mai ales că îl împiedică să câștige inima iubirii sale. Dinamica dintre Min Kyu și Ji Ah este departe de a fi hilară și haotică, deoarece Ji Ah este doar un om, iar Min Kyu nu poate să nu-și observe farmecul strălucitor, în ciuda faptului că ea se preface a fi un robot. Când cel mai mare obstacol între tine și iubitul tău nu este nimeni altul decât tine, depășirea acestui obstacol ar trebui să fie suficient pentru a te convinge să vizionezi această dramă acum.

5. “Perfect Marriage Revenge”

Dramele bazate pe căsătorii prin contract ar putea fi puțin depășite acum, dar când le combini cu călătoriile în timp, răzbunarea pe o mamă vitregă nebună și un soț foarte atrăgător, obții o dramă aproape perfectă. „Perfect Marriage Revenge” oferă toate cele de mai sus plus o protagonistă puternică, care nu se teme să-i înfrunte pe cei care au rănit-o, chiar dacă asta înseamnă să treacă cu vederea șansele ei de a găsi dragostea adevărată pe parcurs.

Han Yi Joo (Jung Yoo Min) și Seo Do Guk (Sung Hoon) ar putea fi unul dintre cele mai puternice cupluri din 2023. Încep cu o căsătorie contractuală, dar încep rapid să dezvolte o prietenie frumoasă, plină de afecțiune. Ei își susțin planurile unul celuilalt, își înțeleg nesiguranța unul celuilalt, își vindecă durerea și, în cele din urmă, își oferă unul altuia familia pe care și-au dorit-o mereu. În ciuda răufăcătorilor, iubirea cuplului principal și satisfacția de a-i vedea în echipă pentru a-și învinge dușmanii fac ca aceasta să fie o kdramă care merită urmărită. În plus, are doar 12 episoade, ceea ce face o ușor de vizionat într-un weekend.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *