Serialele lunii noiembrie: 8 seriale coreene care merită toată atenția noastră

Sunteți pregătiți pentru un noiembrie divers în lumea serialelor coreene? Această lună vine cu un amestec interesant de genuri – călătorii în timp, căsătorie prin contract, schimb de corpuri, răzbunare. Fie că sunteți în căutarea unei plimbări palpitante cu taxiul alături de un criminal în serie, fie că doriți să petreceți nopțile ca justițiar, aceste kdrame au elemente pentru toate gusturile. Să aruncăm o privire la toate serialele coreene care se lansează în noiembrie 2023!

Moon in the Day

O k-Dramă în care joacă Kim Young-Dae, Pyo Ye-Jin, On Joo-Wan, Jung Woong-In și Lee Geung-Young. Drama se  bazează pe un webtoon cu același nume, care a fost publicat pe Naver. Premiera este programată să aibă loc la 1 noiembrie 2023 și va fi difuzată pe ENA, Viki, Netflix în fiecare miercuri și joi.

Han Joon Oh este o vedetă sud-coreeană de prim rang. Arată uimitor de bine și este înalt, dar este chinuit în secret de un complex de inferioritate. Într-o zi, este angajat să apară într-un videoclip pentru o reclamă. Dar filmările merg groaznic de prost, iar Han Joon Oh este implicat într-o coliziune de mașină potențial fatală. După ce Young-hwa, pompier de profesie,  îl salvează pe platoul de filmare, ea devine garda lui de corp.

Cu toate acestea, lucrurile se complică atunci când corpul lui Joon-Oh este posedat de un nobil din dinastia Silla, care caută să se răzbune pe soția sa al cărei spirit s-a reîncarnat în Young-hwa.

Daily Dose of Sunshine

Regizat de Lee Jae-gyu, K-Drama se bazează pe webtoon-ul Kakao cu același titlu. Premiera este programată să aibă loc pe 3 noiembrieși îi va avea în rolurileprincipale pe Park Bo-Young, Yeon Woo-Jin, Jang Dong-Yoon și Lee Jung-Eun.Serialulva fi difuzat pe Netflix, cu câte un episod nou în fiecare vineri.

Plasată în cadrul unei secții de psihiatrie, această dramă portretizează viața pacienților și a personalului acesteia. Park Bo-young joacă rolul principal al unei asistente medicale pe nume Jung Da-eun. Ea este transferată la secția de psihiatrie și face tot posibilul pentru a le oferi puțină veselie și lumină celor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Vigilante

Este un serial de televiziune sud-coreean care îi are ca protagoniști pe  Nam Joo-Hyuk, Yoo Ji-Tae, Lee Joon-Hyuk și Kim So-Jin. Bazat pe webtoon-ul cu același nume, scris de Kim Gyu-sam,k-drama are în centru  un student model de la academia de poliție care protejează legea în timpul zilei, dar noaptea trăiește ca un “justițiar” și îi pedepsește pe infractorii care se sustrag legii.

A avut premiera în cadrul secțiunii On Screen a celui de-al 28-lea Festival Internațional de Film de la Busan, la 5 octombrie 2023, unde au fost proiectate 3 din cele 8 episoade. Drama va fi lansată oficial pe 8 noiembrie 2023 și va fi difuzată pe Disney+.

Goryeo–Khitan War

Goryeo–Khitan War este o K-Dramă care îî are ca protagonisști pe Kim Dong-Jun, Ji Seung-Hyun și Choi Soo-Jong. Este programtă să aibă premiera pe KBS2 pe 11 noiembrie 2023 și va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică.

Această este o K- Dramă istorică care tratează a doua și a treia perioadă a războiului Goryeo-Khitan. Regele Hyeonjong din Goryeo și comandantul-șef Gang Gam Chan, unesc poporul din Goryeo și conduc un război împotriva Khitan..

Această dramă istorică este inspirată dintr-un război real și vă puteți aștepta la multă acțiune.

A Bloody Lucky Day

Din distribuția principală a acestei k-Drame vor face parte: Lee Sung-min, Yoo Yeon-seok, Lee Jung-eun, Ki Eun-soo.

Datorită unui vis, un șofer de taxi se trezește așteptând să aibă o zi norocoasă, care să-i dăruiască un strop de șansă. El crede acest lucru atunci când primește un pasager care acceptă să plătească un preț ridicat pentru un drum lung. Dar în timp ce conduc, șoferul își dă seama că acesta nu este un pasager obișnuit. El ar putea fi un criminal în serie. Episoadele acestui thriller vor sosi în fiecare luni și marți de la data lansării.

Serialul va fi lansat pe data de 20 noiembrie pe rețelele tv. TVING și tvN.

My Demon

Această mult așteptată K-Dramă îi are în rolurile principale pe Kim Yoo-Jung, Song Kang și Lee Sang-Yi. Este programată să aibă premiera pe SBS TV pe 24 noiembrie 2023 și va fi difuzată în fiecare vineri și sâmbătă. Va fi disponibilă și pentru streaming pe Netflix în anumite regiuni.

Jung Gu-won, un demon extrem de puternic, își pierde puterile. Pentru a le recăpăta, el ajunge să facă o înțelegere cu o moștenitoare de chaebol pe nume Do Do Do-hee, care este cunoscută ca fiind o persoană foarte arogantă. Pe măsură ce petrec din ce în ce mai mult timp împreună relația dintre ei devine una romantică.

Once Upon A Boyhood

Din distribuția principala a acestei K-Drame fac parteIm Si-Wan, Lee Sun-Bin, Lee Si-Woo și Kang Hye-Won iar lansarea serialului este programată pentru 24 noiembrie.

Plasată pe fundalul anilor ’80, drama spune povestea elevilor de la un liceu agricol din provincia Chungcheong. Jang Byung Tae este un băiat mic și slab care trăiește în Onyang, în provincia Chungcheong de Sud. El se află la capătul inferior al scării sociale a școlii, așa că se transferă la liceul agricol vecin Buyeo unde este confundat cu un luptător. Peste noapte, băiatul slab care se afla la baza scării sociale își vede viața complet transformată.

The Story of Park’s Marriage Contract

Avându-i în distribuție pe  Lee Se-Young, Bae In-Hyuk, Joo Hyun-Young, Yoo Seon-Ho și Jo Bok-Rae, această K-Dramă este programată să aibă premiera pe MBC TV în 24 noiembrie 2023 și va fi difuzată în fiecare vineri și sâmbătă.

O tânără din secolul al XIX-lea Joseon care ajunge să călătorească 200 de ani în viitor. În 2023, ea îl întâlnește pe Kang Tae-ha, un bărbat rece și distant care se întâmplă să semene cu răposatul ei soț.

Ce dramă coreeană așteptați cu cea mai mare nerăbdare în luna noiembrie? Care credeți că ar putea deveni cea mai bună din 2023? Spune-ne părerea ta în comentariile de mai jos!

Articol realizat de colaboratoarea noastră Magda Matache.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *