ATEEZ, NCT127, Le Sserafim, Jung Kook din BTS și mai mulți idoli pe listele lunare și săptămânale ale Circle

Circle Chart (înainte cunoscut sub numele de Gaon Chart) și-a dezvăluit ultimele liste lunare și săptămânale! ATEEZ, NCT127, Le Sserafim, Jung Kook din BTS și mai mulți idoli se regăsesc pe listele lunare și săptămânale ale Circle.

LISTA LUNARĂ A ALBUMELOR

Ateez este în capul listei de albume fizice ale lunii decembrie cu albumul “The World Ep.Fin:Will”, care ocupă două dintre primele trei locuri. Versiunea normală a albumului a debutat pe primul loc în timp ce versiunea Minirecord a intrat pe lista lunară pe locul trei.

Și NCT 127 a obținut două dintre primele locuri cu noul album “Be There For Me”. Versiunea normală a albumului a debutat pe al doilea loc în timp ce versiunea SMC s-a clasat pe al patrulea loc.

În ultimul rând, “Chill Kill” de la Red Velvet a completat primele cinci locuri ale lunii decembrie

LISTA SĂPTMÂNALĂ DE ALBUME

NCT 127 a ocupat încă o dată primele două locuri ale listei săptămânale de albume cu “Be There For Me”: versiunea normală a albumului s-a menținut pe primul loc iar versiunea SMC s-a menținut pe al doilea loc. Pe de altă parte, și noul album al trupei DBSK/TVXQ “20&2” a ocupat locul trei.

La o lună de la lansare, “The World Ep.Fin: Will” al trupei Atena, care debutase pe primul loc al listei săptămânale de albume a urcat până pe locul patru.

În ultimul rând, la aproape trei luni de la lansare, “I’ve Mine” piesa trupe Ive a urcat din nou până pe locul cinci.

LISTA LUNARĂ DIGITALĂ

Le Sserafim a obținut o încoronare dublă în decembrie cu single-ul său de succes în engleză intitulat “Perfect Night”, care a ajuns numărul unu atât pe listele generale digitale cât și în cele de streaming.

Piesa “Drama” a trupei Aespa a ajuns pe locul doi pe lista generală a acestei luni, urmată de “To.X” a lui Taeyeon din Girls Generation pe locul trei. Melodia de la EXO, “First Snow” s-a clasat pe locul patru iar “Baddie” de la Ive pe locul cinci.

LISTA SĂPTĂMÂNALĂ DIGITALĂ

Și Le Sserafim a obținut o încoronare dublă pe listele săptămânale cu “Perfect Night”, care s-a întors pe locul întâi atât în lista generală digitală cât și pe lista de streaming în această săptămână.

LISTA LUNARĂ DE STREAMING

“Perfect Night” de la Le Sserafim a fost în capul listei de streaming a lunii decembrie, urmată de “Drama” a trupei Aespa pe locul doi, “First Snow” a trupei EXO pe locul trei, “To.X” a artistei Taeyeon pe locul patru și “Let’s Say Goodbye” a lui Parc Jae Jung pe locul cinci.

LISTA SĂPTĂMÂNALĂ STREAMING

Cele mai ascultate cinci melodii pe ultimele liste de streaming lunare și săptămânale sunt practic aceleași, dar ordinea este puțin schimbată.

Pe lista săptămânală, “Perfect Night” a trupei Le Sserafim s-a situat pe primul loc, “To.X” a artistei Taeyeon pe locul doi, “Drama” a trupei Aespa pe locul trei, “First Snow” a trupei EXO pe locul patru și “Let’s Say Goodbye” a artistului Parc Jae Jung pe locul cinci.

LISTA LUNARĂ DE DESCĂRCĂRI

NCT 127 a fost în capul listei de descărcări digitale în luna decembrie cu noul lor single “Be There For Me”, urmat de “Merry PLLIstamas” a trupei Plave pe locul doi. “Crazy Form” a trupei Ateez a debutat pe locul trei pe lista lunară.

“Crazy Form” a trupei Ateez a debutat pe locul trei a listei lunare în timp ce “Flower Viewing” a lui Hwang Young Woong și “A Letter” a lui Kim Ho Joong și-au păstrat pozițiile pe locurile patru și cinci.

LISTA SĂPTĂMÂNALĂ DE DESCĂRCĂRI

Hwang Young Woong a fost în capul listei de descărcări digitale a acestei săptămâni cu piesa “Flower Viewing”, urmat de “Wave On The Sea” a Pitta (cu Park Da Wool) pe locul doi și “Form” a lui Young Tak pe locul trei. Noul single a trupei Riize “Love 119” a debutat pe locul patru în timp ce “Rhapsody Of Sad” a lui Lim Jae Hyun a urcat pe locul cinci al săptămânii.

“Love 119”, noul single al Riize, a debutat pe locul patru în timp ce “Rhapsody Of Sadness” a lui Lim Jae Hyun a urcat pe locul cinci în această săptămână.

LISTA LUNARĂ GLOBALĂ K-POP

Încă o dată, Jung Kook BTS a dominat lista lunară Globală K-POP, în care a obținut trei locuri în top în luna decembrie. Melodia lui promoțională “Standing Next To You” s-a menținut pe primul loc în timp ce melodia “3D” ce îi aparține tot lui Jung Kook în colaborare cu Jack Harlow și versiunea explicită a melodiei “Seven” în colaborare cu Latto s-au menținut cu putere pe locurile patru și cinci.

Între timp, “Perfect Night” a trupei Le Sserafim s-a menținut pe locul doi iar “Drama” a trupei Aespa a urcat pe locul trei în lista lunară.

LISTA SĂPTĂMÂNALĂ GLOBALĂ K-POP

Cele mai bune trei locuri pe listele săptămânală și lunară Global K-POP au fost exact aceleași: “Standing Next To You” a lui Jung Kook pe primul loc, “Perfect Night” a trupei Le Sserafim pe locul doi și “Drama” a trupei Aespa pe locul trei.

Versiunea explicită a lui Jung Kook pentru melodia “Seven” s-a clasat pe locul patru în lista săptămânală, în timp ce “Super Shy” a trupei New Jeans a urcat pe locul cinci

LISTA LUNARĂ ȘI LISTA SĂPTĂMÂNALĂ SOCIALĂ

Cei mai buni cinci artiști ai listei lunare și săptămânale au fost exact aceleași: Trupa Fifty Fifty s-a clasat pe locul întâi, urmată de Jung Kook pe locul doi, New Jeans pe locul trei, Blackpink pe locul patru și BTS pe locul cinci.

Felicitări tuturor artiștilor care au reușit să intre pe liste!

Lucia Hyun

Sursa: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *