Felix de la Stray Kids devine cel mai tânăr membru care se alătură Clubului de Onoare al UNICEF

Pe 4 ianuarie, Comitetul Coreean al UNICEF a dezvăluit că Felix a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 76.500 de dolari) organizației și a declarat: “Felix, cel care a devenit cel mai tânăr membru al Clubului de Onoare al UNICEF din istorie și primul membru care ni s-a alăturat în 2024 prin această donație, a fost mereu liderul activităților de donație către cei defavorizați. În acest caz, a făcut o donație pentru a ajuta copiii din Laos care au dificultăți în dezvoltarea fizică din cauza lipsei de apă potabilă sau mâncare”.

Felix a declarat: “Am făcut această donație pentru că am vrut să împărtășesc dragostea pe care am primit-o. Sper ca acei copii din Laos care suferă de diferite dificultăți din cauza apei contaminate, a condițiilor precare igienice și a nutriției insuficiente, să crească sănătoși într-o atmosferă mai sigură în noul an”.

Anterior, în 2023, Felix a fost numit membru al Clubului de Onoare al Save the Children pentru donațiile sale constante. Pentru a-și sărbătorii ziua de naștere, Felix a inițiat o donație recurentă către Save the Children, începând cu 2020.

SURSA: soompi.com

Articol realizat de Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *