Cartea de benzi desenate despre grupul K-pop BTS prezintă ascensiunea lor către statutul de vedete

O nouă carte de benzi desenate relatează ascensiunea către celebritate a senzației de muzică K-pop din Coreea de Sud BTS și recenta lor experiență cu serviciul militar. TidalWave Comics a adăugat cartea de 22 de pagini la seria sa FAME, care folosește mediul de benzi desenate pentru a aduce lumină asupra vieților îndrăgiților muzicieni.

O pagină din “FAME BTS”, Cartea de benzi desenate manga, scrisă de Eric M. Esquivel și cu artă de Lucy Fidelis. TidalWave Comics/Handout prin REUTERS

De la debutul lor din 2013, BTS au devenit o senzație la nivel mondial cu hiturile lor optimiste și campaniile sociale care vizează emanciparea tinerilor.

Benzile desenate sunt o cronică despre cum cei șapte cântăreți au devenit faimoși – dar și trecerea lor de la vedete pop la soldați. Toți bărbații apți de muncă din Coreea de Sud cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani trebuie să servească în armată între 18 și 21 de luni, ca parte a eforturilor de apărare împotriva Coreei de Nord. Unii au fost scutiți sau au îndeplinit perioade mai scurte, inclusiv medaliați olimpici și muzicieni câștigători de premii. Anumiți parlamentari au cerut ca și BTS să fie scutiți. Dar în decembrie 2022, cel mai în vârstă membru, Jin, s-a alăturat armatei, iar ceilalți au urmat, ultimii trei și-au început datoria luna trecută. Fanii s-au angajat să aștepte până în 2025 pentru a-i auzi din nou ca grup.

Cartea a fost lansată atât în ​​format tipărit, cât și în format digital pe 10 ianuarie.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *