Toate cele 4 membre Blackpink reînnoiesc contractul cu casa de discuri YG Entertainment

YG Entertainment Inc din Coreea de Sud a declarat miercuri (6 decembrie) că toate cele patru membre ale grupului de fete K-pop sud-coreean Blackpink și-au reînnoit contractele cu casa de discuri, fapt pentru care acțiunile companiei au crescut cu aproape o treime.

De luni de zile au existat speculații că unii membri ai Blackpink nu și-ar reînnoi contractele cu casa de discuri, punând presiune pe acțiunile acesteia.

“Cu încredere puternică, am semnat un contract exclusiv pentru activități de grup după ce am avut discuții serioase cu Blackpink,” a declarat YG Entertainment într-un comunicat.

Label-ul era încă în discuții cu grupul – format din Jennie, Lisa, Jisoo și Rose – cu privire la un contract exclusiv pentru activități sol , a declarat pentru Reuters un oficial YG Entertainment.

Acțiunile YG Entertainment au crescut cu până la 29%, până la 61.900 de woni (47,16 USD), tranzacționându-se la un maxim de peste trei săptămâni după anunț.

Acțiunile altor case de divertisment din Coreea de Sud au crescut și ele – HYBE Co, casa de discuri din spatele grupului K-pop BTS, a crescut cu 7,3% ; JYP Entertainment Corp a crescut cu 5,7%, iar SM Entertainment a crescut cu 5,2%.

Blackpink a stabilit un record Guinness la începutul acestui an pentru că are cel mai vizionat canal muzical de pe YouTube, care acum are peste 90 de milioane de abonați.

Luna trecută, Blackpink a primit onoruri de la Regele Carol al III-lea al Marii Britanii pentru activitatea lor de conștientizare cu privire la schimbările climatice.

Grupul de fete K-pop Blackpink a primit MBE onorific de la Regele Charles al Marii Britanii miercuri (22 noiembrie), în semn de recunoaștere a rolului lor de susținători COP26 pentru summit-ul Națiunilor Unite privind clima, organizat la Glasgow în 2021. Pentru a-și onora oaspeții din Coreea de Sud, Trupa Militară a Palatului Buckingham a cântat „Ddu-Du Ddu-Du” de la Blackpink și „Gangnam Style” de la Psy în timpul Schimbării Garzii.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *