Nume mari din K-pop vor sărbători 2024 cu o mulțime de comcerte

Anul 2024 este setat să înceapă cu explozie, deoarece o multitudine de trupe K-pop au anunțat planuri de a organiza concerte în Coreea și în străinătate pentru a intra în legătură cu fanii lor. De la trupele K-pop TWICE și ITZY care găzduiesc concertele lor individuale până la evenimente masive cu agenții gigantice, fanii K-pop pot anticipa un început de an palpitant.

Act K-pop TWICE / Prin amabilitatea JYP Entertainment

TWICE (martie)

TWICE își va uimi fanii în anul următor cu o performanță care este parte din de-al cincilea turneu mondial, programat să aibă loc pe Stadionul Allegiant din Las Vegas, pe 16 martie 2024 (ora locală). Evenimentul, intitulat “TWICE 5TH WORLD TOUR ‘READY TO BE’ Encore,” marchează a treia apariție a grupului pe stadionul american. Anterior, trupa a făcut istorie în iunie și iulie anul acesta, cântând în locații emblematice, cum ar fi Stadionul SoFi din LA și Stadionul MetLife din New York.

Angajamentul Allegiant Stadium face parte din amplul turneu mondial al TWICE, cuprinzând un total de 45 de spectacole în 26 de regiuni internaționale. Ansamblul format din nouă membri s-a aventurat și pe scena muzicală australiană, când a organizat un spectacol la Marvel Stadium din Melbourne în noiembrie, marcând o altă premieră pentru grupurile K-pop din regiune.

Act K-pop NCT DREAM / Prin amabilitatea SM Entertainment

SM Entertainment (februarie)

SM Entertainment, una dintre cele mai importante agenții K-pop, urmează să captiveze publicul cu „SMTOWN LIVE 2024 SMCU PALACE @TOKYO”; la Tokyo Dome din Japonia pe 21 și 22 februarie anul viitor. Evenimentul viitor marchează cea de-a 20-a ediție „SMTOWN LIVE”; concert ținut la Tokyo Dome, cel mai mare loc de concerte din Japonia.

Gama diversă va include o multitudine de artiști SM, cum ar fi TVXQ!, Super Junior, Girls’ Membrii generației Tayeon și HYO, Red Velvet, NCT 127, NCT DREAM, WayV, aespa, RIIZE și NCT NEW TEAM.

Evenimentul anterior, “SMTOWN LIVE 2022: SMCU EXPRESS @TOKYO,” a avut loc în august 2022, a fost un succes răsunător, vânzând toate locurile disponibile pentru trei concerte consecutive. Cu o audiență impresionantă de 150.000 de persoane, evenimentul nu numai că a consolidat poziția agenției ca brand global de performanță, dar a generat și anticipare pentru viitoarele show-uri.

Grupul de fete K-pop ITZY / Prin amabilitatea JYP Entertainment

ITZY (februarie)

Grupul de fete K-pop ITZY se pregătește și pentru cel de-al doilea turneu mondial, „ITZY THE 2ND WORLD TOUR BORN TO BE”; care începe la Jamsil Arena din districtul Songpa, Seul, pe 24 și 25 februarie.

După succesul primului turneu mondial, “CHECKMATE” care a început la Seul în august 2022, ITZY a înregistrat succesiv performanțe sold-out în opt orașe din SUA și șapte destinații asiatice, inclusiv Singapore, Jakarta, Chiba, Taipei, Hong Kong și Bangkok.

Agenția din spatele grupului, JYP Entertainment, și-a exprimat entuziasmul pentru show-ul de anul viitor, afirmând: „Următorul turneu mondial din 2024 este gata să consolideze și mai mult statutul de forță globală a lui ITZY în Scena K-pop”, printr-un comunicat de presă oficial.

Lee Jun-ho, solist și membru al trupei de băieți K-pop 2PM / Prin amabilitatea JYP Entertainment

Lee Jun-ho (ianuarie)

Membrul și solistul 2PM Lee Jun-ho urmează să înceapă anul 2024 cu concertul său intitulat „2024 LEE JUNHO CONCERT ‘The Day We Meet Again.'” Următoarea performanță a lui Lee este programată să aibă loc la Jamsil Arena din districtul Songpa, Seul, pe două zile, 13 și 14 ianuarie 2024.

Concertul “The Day We Meet Again” servește ca o continuare a turneului japonez solo al arenei lui Lee, „LEE JUNHO Arena Tour 2023 ‘Mata Aeru Hi”, care a avut loc în iulie și august anul acesta. În special, acesta marchează primul concert solo al lui Lee în Coreea în cinci ani de la „2PM JUNHO SOLO CONCERT JUNHO THE BEST IN SEOUL”; în martie 2019.

Pe lângă actele menționate mai sus, Fromis_9, DREAMCATCHER și SHINee’s Minho urmează de asemenea să întâmpine noul an cu concerte pentru fanii lor.

Fromis_9 a anunțat oficial „2024 fromis_9 concert ‘FROM NOW”, programat pentru 27 și 28 ianuarie 2024. DREAMCATCHER a anunțat „Dreamcatcher 2024 World Tour ‘Luck Inside 7 Doors’ in Seoul”; programat pentru 13 ianuarie 2024.

Minho de la Shinee va sărbători Anul Nou cu „2024 BEST CHOI’s MINHO FAN-CON „Multi-Chase”; pe 6 și 7 ianuarie 2024.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *