(G)I-DLE a confirmat că se întoarce cu un nou album complet

(G)I-DLE vor reveni la începutul anului viitor! Pe 1 decembrie, News1 a informat că (G)I-DLE se vor întoarce cu al doilea album al de studio în ianuarie 2024.

Ca răspuns la această informație, agenția trupei (G)I-DLE, Cube Entertainment, a declarat: “(G)I-DLE se pregătește pentru întoarcere, cu obiectivul de a lansa noul album de studio anul viitor în ianuarie”.

Asta va marca prima lansare a trupei (G)I-DLE în aproximativ opt luni după cel de-al șaselea mini album “I Feel”, care a fost lansat în mai anul acesta și primul album de lungă durată pentru prima dată în aproximativ un an și zece luni de la primul lor album de studio “I Never Die” lansat în martie 2022.

Între timp, (G)I-DLE au luat acasă premiul “Favorite Global Performer Award (Female)” la “2023 MAMA Awards” la începutul acestei săptămâni și, de asemenea, au cântat melodia lor de succes “Queencard” pe scena Tokyo Dome.

SURSA ARTICOL: soompi.com

Lucia Hyun

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *