G-Dragon este negativ la testul de droguri

G-Dragon din grupul K-Pop BIGBANG a fost testat negativ într-o analiză detaliată a narcoticelor pe proba de păr efectuată de Serviciul Național de Criminalistică, au declarat luni oficialii.

Serviciul Național de Criminalistică a notificat recent Agenția de Poliție Metropolitană Incheon cu privire la rezultatul negativ al testului de droguri, dar a spus că analiza unghiilor de la mâini și de la picioarele cântărețului nu a fost încă confirmată.

Artistul în vârstă de 35 ani, al cărui nume real este Kwon Ji-yong, a fost arestat pe 25 octombrie pentru acuzații de consum ilegal de droguri și ulterior i-a fost interzis să părăsească țara.

Poliția a efectuat un scurt test cu reactiv cântărețului în timpul primei sale audieri pe 6 noiembrie, care a ieșit negativ. Au trimis o mostră din părul și unghiile sale la Serviciul Național de Criminalistică pentru o analiză mai detaliată.

Consumatorii de droguri testează pozitiv dacă consumă narcotice cu cinci sau zece zile înainte de test, dar este greu să obții un rezultat precis în cazul consumului de droguri cu mult înainte.

O analiză de narcotice pe o probă de păr poate verifica dacă o persoană a luat droguri în decurs de un an, în funcție de lungimea părului, iar testarea drogurilor pe unghii poate detecta consumul de droguri cu până la cinci sau șase luni înainte de testare.

Poliția intenționează să continue cercetările pentru a asigura alte probe împotriva acestuia, în așteptarea rezultatelor rămase la testele de droguri.

În 2011, G-Dragon a fost cercetat pentru droguri după ce a recunoscut că a fumat marijuana, dar a spus că nu cunoaște substanța pe care a consumat-o. Atunci procurorii au renunțat la dosar.

Articol realizat de Lucia Hyun. SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *