De vineri vom primi Doza zilnică de soare

Cea mai bună veste pentru fanii actriței Park Bo-young este că, începând de vineri 3 noiembrie, o pot vedea în serialul sud-coreean Doza zilnică de soare (Daily Dose of Sunshine). Este o producție Netflix realizată după webtoon-ul cu același nume al fostei asistente de la psihiatrie, Lee Ra-ha.

Park Bo-young o interpretează pe Jung Da-eun, o asistentă care a fost transferată la secția de Psihiatrie și care face tot ce poate pentru a le aduce un zâmbet pe buze pacienților săi, lucru care este cu adevărat o rază de soare în viața lor. Pe parcursul celo 12 episoade, o vom vedea pe Jung Da-eun că se apropie de proctologul Dong Go-yoon, interpretat de către Yeon Woo-jin.

1. Park Bo-young
2. Raza de Soare din viața pacienților
3. Yeon Woo-jin

În distribuție apar nume cunoscute de iubitorii de k-drama, nume precum: Jang Dong-yoon, care îl interpretează pe Song Yoo-chan, prietenul inteligent și secretos al lui Da-eun, sau Lee Jung-eun care o interpretează pe Song Hyo-shin, asistenta-sefă ce o ajută pe Da-eun și care îi oferă sprijinul și încrederea sa.

4. Jang Dong-yoon
5. Lee Jung-eun

Articol realizat de colaboratoarea noastră, Elena M.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *